Man-down levering Noord-Holland

Man-down systemen uitgeleverd in Noord-Holland

Bij vrijwel ieder bedrijf zijn incidenteel of structureel medewerkers alleen aan het werk. Met alleenwerken wordt bedoeld dat ze buiten het zicht en gehoorafstand van collega’s werken. Als ze op die momenten risicovolle werkzaamheden uitvoeren of werken in een omgeving met verhoogde risico’s dan is het belangrijk om goed zicht te houden op hun welzijn. Dat kan met onze nauwkeurige, draagbare man-down detectie.

Een grote medicijnfabrikant in Noord-Holland zorgt vanaf deze week voor de alleenwerkers op hun site met onze man-down systemen. Medewerkers van de technische dienst maar ook externe contractors werken regelmatig ergens op het terrein alleen. Vanaf nu krijgen ze in dat geval een man-down knop mee. Als ze te lang niet meer bewegen komt er een alarm binnen bij de beveiligingsloge. Die sturen vervolgens de dichtstbijzijnde BHV’ers aan. Mooi werk dus!

Werkt er bij jullie ook wel eens iemand alleen, buiten het zicht van collega’s? Dan helpen we je graag met een geschikte oplossing. Zo vergroot je heel eenvoudig de veiligheid en zorg je er tegelijkertijd voor dat de RI&E op orde is.