Slimme alarmering vergroot de veiligheid en het veiligheidsgevoel van medewerkers.

Eenvoudig en snel de juiste alarmopvolging bij een incident

Direct na activering van een alarm start de alarmopvolging, en komt de melding binnen op ons alarmeringsplatform. Van hieruit kunnen we de melding op verschillende manieren verspreiden. Zo sluit de alarmopvolging altijd naadloos aan op de behoefte van de klant. Betrouwbare persoonsalarmering is immers maatwerk. Voor de alarmopvolging zijn de volgende mogelijkheden separaat, maar ook gecombineerd in te richten.

alarmcentrale

De alarmcentrale

In de gecertificeerde particuliere alarmcentrale (PAC) zijn meerdere getrainde centralisten 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Hierdoor is een snelle alarmopvolging gegarandeerd. De centralist opent geluidloos een audioverbinding en luistert live mee met de situatie. Indien hieruit blijkt dat er hulp noodzakelijk is, is de centralist bevoegd om via een directe lijn de politie aan te sturen naar de juiste locatie. Een melding wordt altijd binnen 30 seconden opgevolgd door de NEN50518 gecertificeerde alarmcentrale.

spraakbericht

Spraakbericht

Bij deze optie wordt een groep vooraf aangemelde gebruikers gebeld op hun telefoon met een gesproken bericht. Hierin kan desgewenst de interne locatie en de naam van de alarmknop worden uitgesproken.

paging

Paging/pieper-oproep

Bij de pagerfunctie verschijnt een tekstbericht in het display van één of meerdere alarmknoppen binnen een groep. Desgewenst ondersteund door een geluids- en trilsignaal. In het tekstbericht kan de interne locatie en de naam van de alarmknop worden weergegeven.

E-mail en SMS

Ondersteunend aan bovenstaande alarm notificaties kan een melding ook per e-mail of sms worden verstuurd naar één of meerdere gebruikers.

Koppelen met externe platformen

Optioneel is het mogelijk om ons alarmeringsplatform te koppelen met oplossingen van derden. Denk hierbij aan telefoon- en meldkamersystemen, BHV-oproep oplossingen, cameratoezicht of brandmeldinstallaties. Hierdoor kunnen onze systemen naadloos geïntegreerd worden binnen vrijwel iedere organisatie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Met deze mogelijkheden is er zekerheid van snelle alarmopvolging van de politie, collega’s, het interventieteam, het BHV-team of de beveiliging. Er kan in alle gevallen live meegeluisterd worden door de ingeroepen hulpverleners.
Delen
Persoonsalarmering waar je altijd op kunt vertrouwen!
Thijs
Contact from circle

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.