over secure2go

Secure2Go is toonaangevend als het gaat om persoonsalarmering voor professionals

Over Secure2Go

Wij zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van persoonsalarmering voor professionals.

Bij Secure2Go geloven we dat iedereen die in aanraking kan komen met agressie en geweld, nooit écht alleen hoeft te zijn. Want alleen werken of bedreigd worden, betekent ook kwetsbaar zijn op ingrijpende momenten. Momenten waarop je verlangt dat er iemand bij je is om je bij te staan.

Daarom werkt Secure2Go al jaren aan toonaangevende alarmeringsoplossingen die ervoor zorgen dat professionals of bedreigde personen altijd verbonden zijn. Daar kun je bij Secure2Go op rekenen. We werken met alleen de beste hardware en partners en nemen je al het werk uit handen. Natuurlijk betrouwbaar, gecertificeerd en integer. Want het gaat uiteindelijk om de veiligheid van mensen.

Zo zorgen we ervoor dat je als werkgever of organisatie kan voldoen aan de morele plicht om goed te zorgen voor je medewerkers of cliënten. Waardoor zij altijd veilig en onafhankelijk kunnen werken en leven.

Een alarmknop waar je altijd op kunt vertrouwen, zodat je nooit echt alleen bent tijdens onveilige situaties. Daarvoor moet je bij ons zijn.

We leveren onze persoonsalarmering aan bedrijven en organisaties waarvan de medewerkers het risico lopen om met agressie en geweld geconfronteerd te worden en waar professionals alleen werken, buiten het zicht en gehoor van collega’s. Daarnaast leveren wij via officiële instanties als de politie en vrouwenopvang organisaties uiterst betrouwbare alarmoplossingen voor bedreigde personen.

Directeur Thijs Wagenaar werd in 2012 vanuit de politie betrokken bij een alarmeringsproject voor bedreigde personen. Dan heb je het over slachtoffers van stalking en huiselijk geweld, maar ook bestuurders en andere mensen die omwille van hun beroep worden bedreigd. Hierdoor is in korte tijd heel veel ervaring opgedaan met alarmeringsoplossingen voor deze doelgroepen.

Na de officiële oprichting van het bedrijf in 2014 is het snel gegaan. Secure2Go is inmiddels uitgegroeid tot de meest toonaangevende specialist op het gebied van persoonsalarmering in Nederland. Dat komt omdat we al vanaf het begin streven naar hoge kwaliteit, maatwerk en persoonlijke betrokkenheid bij al onze klanten en hun medewerkers. Deze betrokkenheid eisen wij ook van onze partners met wie we er samen voor zorgen dat gebruikers van onze systemen 24/7 op ons kunnen rekenen.

Wij gaan er altijd vanuit dat een melding met een persoonsalarm het begin kan zijn van het redden van een mensenleven. Daarom is het onze taak om ons bedrijf, onze systemen en de processen daar 100% op in te richten. Thijs Wagenaar en Béate van Kampen dragen samen met hun team iedere dag bij aan de veiligheid en het veiligheidsgevoel van heel veel mensen die acuut in levensgevaar kunnen komen.

Duizenden werknemers en honderden bedreigde personen in Nederland, België en Duitsland kunnen inmiddels vertrouwen op het veilige gevoel van Secure2Go. Het maakt niet uit of een organisatie één of meer dan honderd alarmknoppen nodig heeft, iedereen krijgt onze volle aandacht. En daar zijn we enorm trots op. We werken uitsluitend met Europese producten en partners.

Secure2Go voldoet sinds 2017 als eerste, en nog steeds als enige, leverancier van persoonsalarmering aan de strenge betrouwbaarheidseisen van de Kiwa certificatie ‘Mobiele beveiliging van personen’ voor de scopes 1, 2, 3 en 4. Zo garanderen wij dat de kwaliteit van de hele alarmeringsketen geborgd is.