over secure2go

Secure2Go is toonaangevend als het gaat om persoonsalarmering voor professionals

Wij zijn een toonaangevend bedrijf op het gebied van persoonsalarmering voor professionals.

Secure2Go is gespecialiseerd in persoonsalarmering voor professionals en bedreigde personen. Dat zijn bijvoorbeeld mensen die tijdens hun werk met agressie te maken krijgen of werknemers die buiten het zicht van collega’s het risico lopen op een arbeidsongeval of ernstige gezondheidsklachten. 

Daarnaast leveren wij via officiële instanties als de politie en vrouwenopvang organisaties uiterst betrouwbare alarmoplossingen voor bedreigde personen.

Directeur Thijs Wagenaar werd in 2012 vanuit de politie betrokken bij een alarmeringsproject voor bedreigde personen. Dan heb je het over slachtoffers van stalking en huiselijk geweld, maar ook bestuurders en andere mensen die omwille van hun beroep worden bedreigd. Hierdoor is in korte tijd heel veel ervaring opgedaan met alarmeringsoplossingen voor deze doelgroepen.

Na de officiële oprichting van het bedrijf in 2014 is het snel gegaan. Secure2Go is inmiddels uitgegroeid tot de meest toonaangevende specialist op het gebied van persoonsalarmering in Nederland. Dat komt omdat we al vanaf het begin streven naar hoge kwaliteit, maatwerk en persoonlijke betrokkenheid bij al onze klanten en hun medewerkers. Deze betrokkenheid eisen wij ook van onze partners met wie we er samen voor zorgen dat gebruikers van onze systemen 24/7 op ons kunnen rekenen.

Wij gaan er altijd vanuit dat een melding met een persoonsalarm het begin kan zijn van het redden van een mensenleven. Daarom is het onze taak om ons bedrijf, onze systemen en de processen daar 100% op in te richten. Thijs Wagenaar en Béate van Kampen dragen samen met hun team iedere dag bij aan de veiligheid en het veiligheidsgevoel van heel veel mensen die acuut in levensgevaar kunnen komen.

Duizenden werknemers en honderden bedreigde personen in Nederland, België en Duitsland kunnen inmiddels vertrouwen op het veilige gevoel van Secure2Go. Het maakt niet uit of een organisatie één of meer dan honderd alarmknoppen nodig heeft, iedereen krijgt onze volle aandacht. En daar zijn we enorm trots op. We werken uitsluitend met Europese producten en partners.

Secure2Go voldoet sinds 2017 als eerste, en nog steeds als enige, leverancier van persoonsalarmering aan de strenge betrouwbaarheidseisen van de Kiwa certificatie ‘Mobiele beveiliging van personen’. Daarmee kunnen we, jaarlijks getoetst door een onafhankelijke auditor, aantonen dat we voldoen aan strikte voorwaarden op het gebied van beschikbaarheid, data-protectie, organisatie en management en veiligheid. Dit maakt onze dienstverlening SMART. Voor onszelf, en voor onze klanten.

In onze ogen is persoonsalarmering bijna altijd maatwerk. Dat komt omdat persoonsalarmering pas echt een bijdrage levert aan de veiligheid, als de oplossing zo goed mogelijk aansluit bij de omstandigheden van de gebruiker. Onze slogan is niet voor niets: ‘Vertrouw op een veilig gevoel’. Vraag ons gerust om advies en referenties.

Team

Béate van Kampen

Directeur
Béate van Kampen

Thijs Wagenaar

Directeur
Thijs Wagenaar

Sjoerd van der Spoel

Adviseur en implementatiespecialist
Sjoerd van der Spoel

Gabry van der Wende

Officemanager
Gabry van den Wende

Rense Assies

manager
Rense Assies Secure2Go

Renske Den Haan

Administratief medewerkster
Renske den Haan