Sponsor van het Ronald McDonald vakantiehuis

Sponsor van het Ronald McDonald vakantiehuis ’t Boshuus

Wist je dat Secure2Go al 5 jaar sponsor is van het Ronald McDonald vakantiehuis ’t Boshuus in Arnhem?

Vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds zijn bedoeld voor zorgintensieve kinderen en jongvolwassenen tot en met 25 jaar. Samen met familie, vrienden en zorghulp of in groepsverband kunnen zij daar vakantie vieren. Er zijn 3 vakantiehuizen in Nederland waar ‘t Boshuus in Arnhem er 1 van is.

Secure2Go voelt zich verbonden omdat het Ronald McDonald kinderfonds ervoor zorgt dat kinderen en jongeren met een zwakke gezondheid samen met hun familie kunnen zijn in een ontspannen omgeving. Ze worden tijdens hun verblijf liefdevol verzorgd door een team van vrijwilligers.

In dit aangepaste vakantiehuis bevinden zich 3 luxe familie-appartementen. Die moeten natuurlijk regelmatig onderhouden worden en daar is geld voor nodig. We hebben de bestaande sponsoring onlangs uitgebreid door één van deze appartementen te adopteren. Voor de periode van minimaal 3 jaar zijn wij zo nog intenser verbonden met het Ronald McDonald huis in Arnhem.

In juli wordt het ‘Secure2Go’ appartement heropend na een verbouwing van de badkamer. Dan zullen we jullie een rondleiding geven!