Agressiealarm binnen je team.

Schakel snel en eenvoudig hulp in van collega’s.

Team alarm

Een flexibele oplossing om snel hulp in te kunnen roepen

Veel mensen die contacten met klanten of cliënten hebben aan balies, spreekkamers of behandelkamers worden wel eens geconfronteerd met emotioneel- of agressief gedrag. Het is op zo’n moment belangrijk dat je via een noodknop snel en discreet één of meerdere collega’s kunt bereiken die bij kunnen springen als dat nodig is.

Team Alarm van Secure2Go is een zeer flexibel systeem dat we exact laten aansluiten op de wijze waarop jullie organisatie is ingericht en gewend is te werken.

We maken daarbij gebruik van onze Secure Cube’s  waar nodig aangevuld met de Remote Desk Buttons. Het is op deze manier voor alle medewerkers die een risico lopen eenvoudig om te alarmeren. Kijk maar eens naar ons Team Connect pakket.

Alarmeren-met-remote-button

Na één druk op de alarmknop wordt het alarmbericht vanuit ons alarmeringsplatform doorgestuurd naar collega’s op de manier die het best aansluit op jullie organisatie. Dat kan als een spraakbericht naar (mobiele) telefoons, als pieper oproep met een tekstbericht op het display van de alarmknoppen of er kan een koppeling worden gemaakt met het bestaande oproepsysteem.

Alarmeer-je-team-met-een-alarmknop

Op afstand monitoren wij constant de beschikbaarheid van het Team Alarm systeem. Hierdoor kun je er echt op vertrouwen als er een incident is. Bij stroomuitval werkt het systeem op basis van interne accu’s nog minimaal 24 uur door.

Het mooiste van Team Alarm is dat het volledig draadloos is. Hierdoor hoeven bij veranderingen in de inrichting nooit draden te worden verlegd en kan heel makkelijk worden op- en afgeschaald naar behoefte van de organisatie. Zeker in de komende post-Corona tijd is dat een luxe, aangezien de opstelling van meubels in veel spreekkamers anders zal worden ingericht.

We zijn heel trots op alle mogelijkheden die Team Alarm te bieden heeft en vertellen je daar graag meer over in een persoonlijk adviesgesprek!

Delen
Persoonsalarmering waar je altijd op kunt vertrouwen!
Beate
Contact from circle

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.