Vergoot veiligheid van professionals binnen de transportsector

Met onze persoonsalarmering werk je veiliger binnen de transportsector

Vergoot veiligheid van professionals binnen de transportsector

Als je in een veilige werkomgeving werkt presteer je beter, zit je beter in je vel en heb je meer plezier in je het werk. Veiligheid geldt als een belangrijk thema binnen de transportsector. Als vrachtwagenchauffeur ben je vaak alleen op pad en kan het zo zijn dat je zware materialen vervoert, moet laden en lossen, met gevaarlijke stoffen werkt en te maken krijgt met drukke verkeerssituaties.

We kunnen gerust zeggen dat professionals binnen de transportwereld op zichzelf aangewezen zijn. De taak van de werkgever is om zorg te dragen voor de veiligheid van zijn of haar medewerkers. Maar doordat je als chauffeur vaak alleen op pad bent, is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op een betrouwbaar, robuust en discreet alarmsysteem. Dit vergroot de veiligheid en het veiligheidsgevoel van de medewerkers in de transportsector. Met een alarmknop kan de professional in nood snel alarmeren zodat er hulp kan worden ingeroepen.

Een passend systeem biedt de juiste hulp

In het geval van onwelwording of een ongeval wil je met een passend systeem de juiste hulp in kunnen schakelen. Secure2Go maakt gebruik van de beste Europese kwaliteit hardware, gekoppeld aan betrouwbare en goed beveiligde software. Hiermee kunnen wij voor iedere situatie een alarmeringsoplossing samenstellen die naadloos uitsluit op de werkzaamheden van een professional binnen de transportsector.

Eén druk op de knop

Met een korte druk op een makkelijk draagbare en -indien nodig- discreet draagbare alarmknop, wordt via het gsm-netwerk het alarm verzonden. Door de multi-netwerk simkaart heeft de alarmknop altijd verbinding met het sterkste netwerk op dat moment. Als de alarmknop is uitgerust met de gps-functie, zal automatisch de locatie met het alarm meegestuurd worden.

De alleenwerkersalarmering van Secure2Go

Voor medewerkers die alleen werken binnen de transportsector of risico lopen op ongelukken of onwelwording tijdens het werk dat zij doen, kan de alarmknop voorzien worden van man-down detectie. Met een man-down alarmknop wordt automatisch een alarm gemaakt als de knop langer dan een ingestelde tijd niet beweegt (non-movement) of onder een ingestelde hoek gekanteld is.

Wat gebeurt er als ik tijdens het alleenwerken een alarm activeer?

De opvolging na een alarm kan volgens ieder gewenst scenario door ons ingericht worden. Zo kan het alarm extern verzonden worden naar onze gecertificeerde alarmcentrale of intern naar collega’s binnen de organisatie. Ook een combinatie is mogelijk. Zo sta je er nooit alleen voor tijdens het werk als medewerker binnen de transportsector.

Alarmknop-voor-een-veilig-huisbezoek

Hoe weet ik of Secure2Go de juiste oplossing heeft voor mijn organisatie?

Je hebt kunnen lezen dat Secure2Go veel mogelijkheden kan bieden om de veiligheid van professionals in de transportsector te waarborgen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat Secure2Go voor jouw organisatie kan betekenen. Wij denken graag met je mee om samen tot een passende oplossing te komen.

Ook stellen wij onze whitepaper gratis beschikbaar. Hierin staat veel nuttige informatie en inzichten om tot een weloverwogen beslissing te komen.

Delen
Persoonsalarmering waar je altijd op kunt vertrouwen!
Sjoerd
Contact from circle

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.