Hoe vergroot ik de

veiligheid van onze

buitendienst medewerkers

en huisbezoekers?

Hoe vergroot ik

de veiligheid van

onze buitendienst 

medewerkers en

huisbezoekers?

Agressie en geweld is een probleem dat wij altijd heel serieus nemen!

 

  • Sla 24/7, overal met één druk op de knop onopgemerkt alarm;
  • Een eenvoudig te bedienen noodknop;
  • Sta direct in contact met een getrainde centralist die meeluistert met de situatie;
  • Slimme draagbare techniek voor exacte positiebepaling, ook achter de voordeur;
  • Snelle en effectieve opvolging door de officiële hulpdiensten;
  • Een kwalitatief hoogwaardig en compleet all-in systeem.

 

Dat is het gecertificeerde mobiele alarmeringssysteem van Secure2Go! 

 

Ideaal voor medewerkers van woningbouwcorporaties!

 

 

Agressie en geweld

Een gesprek met een huurder, een controle-bezoek, een bezichtiging of het uitvoeren van onderhoud zijn allemaal werkzaamheden in een ongecontroleerde omgeving. Iedereen die dit soort werk doet loopt de kans om geconfronteerd te worden met agressie, geweld of andere risico’s.

 

Onopgemerkt alarm slaan

Voor de veiligheid en het veiligheidsgevoel van deze medewerkers is het belangrijk dat ze in dergelijke situaties altijd eenvoudig en onopgemerkt alarm kunnen slaan en dat ze daarna verzekerd zijn van snelle hulp.

 

In het geval van verbale bedreigingen kan het waardevol zijn om daar achteraf bewijs van te hebben. Dit kan doormiddel van de meeluisterverbinding die automatisch geopend en opgenomen wordt bij een alarm.

 

Veilig op huisbezoek

Met een unieke tool heeft Secure2Go een alarmeringsoplossing voor professionals die bij cliënten op huisbezoek gaan. Zo kan hulp altijd direct naar het juiste adres gestuurd worden.

 

Betrouwbaar en beproefd

Inmiddels maken al veel gemeenten, omgevingsdiensten en andere organisaties gebruik van onze oplossingen. Secure2Go werkt nauw samen met de nationale politie en onze systemen voldoen aan het strenge Kiwa kwaliteitskeurmerk ‘Mobiele beveiliging van personen’.

 

Persoonlijk advies

We informeren u graag persoonlijk over deze betrouwbare en effectieve oplossing die echt bijdraagt aan de veiligheid en het veiligheidsgevoel van uw collega’s. Maak daarom een vrijblijvende afspraak met één van onze specialisten. Download hier onze leaflet.

 

Whitepapers

In onze gratis whitepapers leest u hoe een mobiele noodknop bij kan dragen aan de veiligheid en waar u op kunt letten bij het selecteren van een betrouwbaar mobiel alarmsysteem. Met de bijgeleverde checklist is het eenvoudig om verschillende systemen met elkaar te vergelijken.

Bekijk hier in twee minuten hoe het werkt

Download onze whitepapers
Download de leaflet
Maak een afspraak

026 82 00 263