Agressie alarmering
Persoonsalarmering waar je altijd op kunt vertrouwen!
  • Vergroot de veiligheid
  • KIWA gecertificeerd
  • 24/7 persoonlijke ondersteuning
  • Exacte locatiebepaling, tot achter de voordeur

Altijd hulp binnen handbereik

Er zijn situaties waarin je geen collega’s om je heen hebt die je kunnen helpen. Op deze momenten is het cruciaal dat je snel hulp kunt inschakelen van de politie. Dat kan met Pro Connect. Denk hierbij aan huisbezoeken, inspecties, toezicht op openbare locaties of bij het begeleiden van cliënten in het publieke domein. Ook kleinschalige locaties waar medewerkers soms alleen werken vormen een uitdaging.

Hoe werkt de alarmering?Met Pro Connect gebruik je de compacte Secure Cube, een draadloze alarmknop die je locatie bepaalt via GPS en altijd is verbonden met de alarmcentrale. Druk simpelweg op de discrete SOS-knop, en je alarmmelding wordt direct doorgestuurd naar een ervaren centralist.

Schema waarin je ziet hoe een alarmoproep wordt afgehandeld.

Wat gebeurt er na het versturen van een alarm?

De centralist ontvangt je melding, ziet je persoonlijke gegevens en locatie, en luistert binnen enkele seconden live mee. Als blijkt dat je hulp nodig hebt, stuurt de centralist direct de politie naar jouw locatie. De meldkamer blijft meeluisteren totdat je veilig bent.

Rik kan je alles vertellen over Pro Connect
Uiteraard geheel vrijblijvend!

Komt de politie altijd als ik de knop indruk?

In Nederland is de politie wettelijk verplicht om te reageren wanneer een erkende particuliere alarmcentrale een alarm heeft geverifieerd. Dit gebeurt nadat de centralist heeft vastgesteld dat er daadwerkelijk een dreigende situatie is. Desgewenst schakelt de centralist ook andere hulp in, zoals een beveiligingsbedrijf. Houd er echter rekening mee dat deze niet altijd direct ter plaatse kunnen zijn.

Hoe weet de politie op welk huisnummer ik ben?

Met de adres registratie app, registreer je voor je veiligheid waar je naar binnen gaat.Hoewel GPS buiten nauwkeurig is, werkt dit binnen minder goed. Daarom gebruik je de Adres Registratie App van Secure2Go. Voorafgaand aan een huisbezoek kun je hiermee eenvoudig het huisnummer en andere relevante informatie doorgeven aan de alarmcentrale. Deze gegevens worden gedeeld met de politie zodra je een alarm activeert.

 

Kan de Secure Cube gedeeld worden met collega’s?

Ja, de Secure Cube kan binnen een team gedeeld worden. Het delen van de Cube is een praktische oplossing voor teams die niet allemaal een eigen knop nodig hebben.

Kan ik met Pro Connect ook collega’s in de buurt waarschuwen?

Als je binnen de muren van je organisatie werkt, is de kans groot dat er collega’s in je directe omgeving zijn. Zij kunnen je helpen in geval van nood. Met Pro Connect kun je naast de alarmcentrale ook het alarmbericht naar collega’s sturen. Dit noemen we onderling alarmeren. Heb je altijd collega’s in de buurt en geen alarmcentrale nodig? Dan adviseren we je om te kiezen voor onze Team Connect oplossing.

Hoe kunnen we zelf gaan werken met Pro Connect?

We beginnen altijd met een adviesgesprek om te zorgen dat de gekozen oplossing goed aansluit bij jullie wensen. Daarna bieden we een demonstratie of testperiode aan. Na de implementatie van het systeem zorgen we voor instructiemateriaal en persoonlijke uitleg, zowel online als op locatie. Onze supportafdeling blijft beschikbaar voor wijzigingen en vragen. Storingen worden 24/7 opgelost. Zo garanderen we een betrouwbare oplossing die de veiligheid en het veiligheidsgevoel van jullie medewerkers vergroot.

Maak nu een afspraak

In de praktijk Alarmknop ‘part of the job’ bij zorgorganisatie

De medewerkers van deze forensische zorgorganisatie gebruiken de persoonsalarmering van Secure2Go al meer dan vijf jaar. Zij nemen de compacte alarmknop altijd mee als ze een cliënt in zijn of haar eigen leefomgeving bezoeken.

Download de praktijkcase
Vrouw en man van middelbare leeftijd met elkaar in gesprek op een trap
Alarmering
  • Hoe wordt de locatie van de alarmknop bepaald?

    Er zijn verschillende mogelijkheden om de locatie van de alarmknop en gebruiker te bepalen bij een alarm. Bijvoorbeeld met GNSS (GPS), locatie bakens, Wifi-acces points, onze adresregistratie tool en door een alarmapparaat aan een vaste ruimte te koppelen.

    Verder lezen Over Hoe wordt de locatie van de alarmknop bepaald?

  • Waar worden de alarmknoppen voor gebruikt?

    Onze alarmknoppen worden gebruikt om hulp in te schakelen als je tijdens het werk gevaar loopt. Denk daarbij aan de kans op agressie, het risico op een arbeidsongeval of acute gezondheidsproblemen.

    Verder lezen Over Waar worden de alarmknoppen voor gebruikt?

  • Leveren jullie ook AWARE alarmering voor slachtoffers van huiselijk geweld? 

    Een AWARE systeem wordt vaak ingezet als onderdeel van een uitgebreid (ambulant) hulpverleningstraject. Alleen organisaties die deze AWARE-trajecten aanbieden kunnen bij ons de AWARE alarmering afnemen. Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

    Verder lezen Over Leveren jullie ook AWARE alarmering voor slachtoffers van huiselijk geweld? 

  • Leveren jullie alarmering voor mensen die bedreigd worden? 

    Ja wij leveren regelmatig noodknoppen aan mensen die te maken hebben met werkgerelateerde bedreiging.

    Verder lezen Over Leveren jullie alarmering voor mensen die bedreigd worden? 

  • Is het mogelijk om discreet te alarmeren? 

    Onze alarmknoppen zijn ervoor gemaakt om discreet en snel te alarmeren. Vooral in het geval van een agressie incident wil je niet dat het nog meer uit de hand loopt omdat men bijvoorbeeld ziet dat er hulp wordt ingeschakeld.

    Verder lezen Over Is het mogelijk om discreet te alarmeren? 

  • Welke procedure volgt de particuliere alarmcentrale? 

    Als de alarmcentrale een melding ontvangt van een persoonsalarm dan komt deze als een prioriteit 1 melding binnen. Het kan immers om een mensenleven gaan. Een centralist zal zo snel mogelijk een meeluisterverbinding openen, een inschatting maken van de situatie en bepalen of de komst van de politie noodzakelijk is.

    Verder lezen Over Welke procedure volgt de particuliere alarmcentrale? 

  • Hoe werkt een spraakbericht?

    Om een alarmmelding te ontvangen op je telefoon kan je kiezen voor een spraakbericht. Dit bericht kan je vervolgens afluisteren. Ook als je telefoon op trillen of ‘niet storen’ staat wil je een alarmmelding niet missen. Om deze spraakberichten altijd te horen op je telefoon moet je een aantal instellingen wijzigen.

    Verder lezen Over Hoe werkt een spraakbericht?

  • Op welke manieren kunnen mijn collega’s gealarmeerd worden?

    Als je gebruik maakt van onze dienstverlening dan zijn er verschillende manieren om collega’s te alarmeren. De alarmmelding kan gedaan worden via een spraakbericht, paging of piepersysteem, BHV-apps en andere systemen of via het online alarmeringsplatform van Secure2Go.

    Verder lezen Over Op welke manieren kunnen mijn collega’s gealarmeerd worden?

  • Kan ik met een alarmknop direct de politie inschakelen?

    Volgens de huidige regelgeving mag een alarmknop niet direct de politie inschakelen. Technisch en praktisch is dit ook niet haalbaar. Onze alarmknoppen staan wel in directe verbinding met de alarmcentrale. Zij luisteren met de situatie mee en kunnen de politie inschakelen als de situatie daar om vraagt.

    Verder lezen Over Kan ik met een alarmknop direct de politie inschakelen?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je interesse en wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vertel ons dan hieronder zo duidelijk mogelijk waar je naar op zoek bent.

"*" geeft vereiste velden aan

*
  • Je ontvangt binnen 24 uur antwoord
  • Je gegevens worden via een beveiligde SSL-verbinding verstuurd en niet opgeslagen in deze website.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.