- Automatische aanwezigheidsregistratie
- Eenvoudig te bedienen
- Standaard maatwerk
- Exacte locatiebepaling, binnen en buiten
Altijd direct de juiste hulp inschakelen – ook als niet iedereen altijd aanwezig is
In kantoren, scholen en zorginstellingen is veiligheid meer dan een ontruimingsplan. Je wilt er zeker van zijn dat er altijd snel en effectief gehandeld kan worden bij een incident – of dat nu gaat om een agressie-incident, iemand die onwel wordt, een liftstoring of een melding uit een MiVa-toilet.
Altijd zicht op wie er beschikbaar is
Doordat collega’s zich met één druk op de knop kunnen aanmelden als ‘beschikbaar voor hulpverlening’, weet je precies wie je kunt inschakelen. Ook als een deel van de BHV’ers of eerste helpers thuiswerkt.
Bij een incident wordt automatisch een melding gestuurd naar de juiste mensen, via app, telefoon of pieper. En wie op dat moment niet beschikbaar is, wordt ook niet gestoord.

Meer dan alleen BHV
In veel organisaties is er – naast de BHV – ook een agressie-interventieteam of interne opvangdienst. BHV Connect sluit daar naadloos op aan. Zo kun je bij agressie of grensoverschrijdend gedrag direct een melding sturen naar alleen het interventieteam, zonder dat heel het pand op de hoogte is. Snel, discreet en doeltreffend.
Voor facilitair managers, preventiemedewerkers en hoofd BHV
Of je nu verantwoordelijk bent voor de veiligheid in een kantoor, onderwijsinstelling of zorglocatie: BHV Connect helpt je om snel te reageren en tegelijkertijd de rust te bewaren.
Zowel in Nederland als in België wordt het systeem gebruikt om bij noodsituaties snel eerste hulpverleners of interne hulpteams op te roepen. Denk aan:
-
Voldoende aanwezigheid borgen van hulpverleners
-
Onderling snel communiceren
-
Gericht mensen oproepen bij ontruiming of medische incidenten
-
Ondersteuning bij het opvolgen van meldingen vanuit technische installaties (zoals liften of sanitaire voorzieningen)
Wat als niet alle BHV’ers op kantoor zijn?
In veel organisaties is hybride werken de norm. BHV Connect houdt daar rekening mee. Medewerkers geven zelf aan of ze beschikbaar zijn voor een oproep, of het systeem detecteert dat automatisch. Zo weet je altijd wie je kunt bereiken – ook als niet het volledige team op locatie is.
Kunnen we ook andere teams, zoals het agressie-interventieteam, koppelen?
Zeker. BHV Connect wordt vaak gebruikt door meerdere teams binnen een organisatie. Denk aan het agressie-interventieteam, een interne opvangdienst of zelfs een receptieteam. Je bepaalt zelf wie bij welk type melding wordt gealarmeerd – gericht en discreet.
Hoe past BHV Connect in onze bestaande werkomgeving?
Het systeem werkt met smartphones, piepers of vaste toestellen, afhankelijk van wat bij jullie past. In een omgeving waar telefoons niet altijd handig zijn (zoals in de zorg of het onderwijs), zorgen we voor alternatieven die toch snel en effectief werken.
Wat gebeurt er na een oproep?
Iedere hulpverlener krijgt de melding op de manier die bij hem of haar past. Daarna kunnen zij via de app onderling communiceren, zodat ze snel afspraken maken over wie wat doet. Zo blijft de rust bewaard, zelfs in stressvolle situaties.
Is BHV Connect een flexibele oplossing?
Zeker. BHV Connect groeit mee met jullie organisatie. Of je nu werkt met een klein team of meerdere vestigingen hebt: het systeem is schaalbaar, aanpasbaar en toekomstbestendig. Je bepaalt zelf wie meldingen ontvangt, hoe ze verzonden worden en hoe de opvolging verloopt. Ook handig als niet iedereen altijd op locatie aanwezig is.
Hoe kunnen we gaan werken met BHV Connect?
We starten altijd met een verkennend gesprek. Wat zijn de risico’s bij jullie in het gebouw? Hoe is de BHV of eerste hulp nu georganiseerd? Op basis daarvan geven we advies en bieden we een vrijblijvende demo of testopstelling aan. Daarna helpen we met de implementatie, inclusief duidelijke instructies en persoonlijke uitleg – op locatie of online. Onze support is 24/7 bereikbaar voor vragen of storingen.
-
Hoe werkt BHV alarmering?
BHV alarmering betreft het systeem waarbij personen binnen de organisatie een BHV’er kunnen oproepen in het geval van een calamiteit zoals onwelwording maar ook bijvoorbeeld bij een brand. Er zijn verschillende mogelijkheden voor BHV alarmering zoals ons Secure Connect systeem. Met één druk op de alarmknop wordt het alarmbericht vanuit ons alarmeringsplatform doorgestuurd naar de juiste collega’s.
-
Wat is een alleenwerker?
Je bent een alleenwerker als je buiten het zicht of gehoorafstand van collega’s werkzaamheden verricht.
-
Wat is man-down alarmering?
Man-down alarmering is de functie dat er automatisch wordt gealarmeerd als je onwel wordt of een arbeidsongeval krijgt en er geen collega in de buurt is die jou kan opmerken/helpen.

- SOS knop
- 1- of 2-weg spraakverbinding
- Nauwkeurige positiebepaling binnen en buiten

- Beschikbaar voor Apple en Android
- Ideaal voor interventie- en BHV-teams
- Automatische aanwezigheidsdetectie

- Robuust en eenvoudig te bedienen
- SOS-knop en Man-down sensor
- Interne en externe positiebepaling

- ATEX Proof
- Tweeweg spraakverbinding
- Indoor en outdoor positiebepaling
Vraag een vrijblijvende offerte aan
Heb je interesse en wil je graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vertel ons dan hieronder zo duidelijk mogelijk waar je naar op zoek bent.
"*" geeft vereiste velden aan

