Alarmering-bij-agressie-en-geweld

Snel en discreet alarmeren bij agressie

Agressiealarmering vergroot de veiligheid van werknemers

Agressiealarmering van Secure2Go wordt ingezet voor medewerkers die tijdens hun werk met agressie, geweld of intimidatie te maken kunnen krijgen. In deze situaties wil je snel hulp krijgen. Door onze ruime ervaring en de mogelijkheid om maatwerk te leveren hebben wij voor vrijwel iedere situatie een geschikte oplossing.

Mobiele agressiealarmering

Professionals die voor hun werk op huisbezoek gaan of in het publieke domein werkzaam zijn, kunnen met de Secure Cube en de Secure Card discreet en snel hulp inroepen als ze in gevaar zijn.

Agressiealarmering-draagbaar-Cube-Card-2

De draagbare alarmknoppen die voorzien zijn van GPS positiebepaling staan in rechtstreeks contact met de alarmcentrale. Na een korte druk op de knop luistert binnen 30 seconden een ervaren centralist mee met de situatie via het apparaat. De actuele locatie wordt meegezonden met de melding en daarna continue geüpdatet. Als uit het meeluisteren blijkt dat er hulp nodig is, wordt via een directe lijn met de juiste politiemeldkamer contact gelegd en worden de melding en de locatie doorgegeven aan de politie. Die zullen vervolgens met hoge prioriteit reageren. De centralist van de politie kan vanaf dat moment live meeluisteren met de situatie. Locatiebepaling kan tot op huisnummer nauwkeurig met behulp van onze unieke huisbezoek tool.

Professionals met onze noodknop op zak, kunnen erop vertrouwen dat tijdens een incident, zonder verdere uitleg, snel een inschatting wordt gemaakt van de situatie. En dat de politie naar de juiste locatie wordt gestuurd als dat nodig is. Dat draagt merkbaar bij aan de weerbaarheid van deze professionals.

Hoe wordt een agressie alarm opgevolgd?

Interne agressiealarmering

Medewerkers van organisaties die mensen ontvangen, kunnen ook plotseling geconfronteerd worden met agressie, geweld of intimidatie. Denk aan gesprekken bij recepties, in spreekkamers of bij balies. Met ons volledig draadloze systeem voor onderlinge alarmering kan heel eenvoudig de juiste hulp van collega’s, een interventieteam of de beveiliging worden ingeroepen.

Met een korte druk op de draadloze knop, worden meldingen via ons geavanceerde alarmeringsplatform als spraakbericht of pager-oproep direct verstuurd naar de juiste ontvangers. Optioneel kan ook de alarmcentrale meeluisteren met een melding zodat zonder verdere handelingen politieassistentie kan worden aangevraagd. Daarnaast is het mogelijk om met het systeem de exacte locatie binnen het pand te bepalen.

Betrouwbare agressiealarmering is een must

De systemen van Secure2Go zijn zeer robuust en worden constant gemonitord op beschikbaarheid. Om er zeker van te zijn dat het apparaat vrijwel ieder moment bereik heeft, wordt gewerkt met multi-netwerk simkaarten. Hiermee ben je als gebruiker niet afhankelijk van één specifieke netwerkaanbieder.

Secure2Go voldoet bovendien aan de strenge eisen van het Kiwa keurmerk ‘Mobiele beveiliging van personen’ en hanteert een zeer streng privacy en data-protectiebeleid. We staven inmiddels op meer dan 5 jaar ervaring met deze vorm van alarmering en gebruiken constant de feedback van onze klanten om onze oplossingen te perfectioneren.

Agressiealarmering is voor iedere professional geschikt

Al heel veel medewerkers van overheids- en zorginstellingen, van bedrijven en van dienstverlenende organisaties zijn tijdens hun werk uitgerust met onze alarmknoppen. Tijdens onze jaarlijkse kwaliteitsonderzoeken wordt door veel gebruikers aangegeven dat de mobiele alarmknop hun veiligheidsgevoel vergroot.

Agressiealarmering voor alle situaties

Er zijn geen beperkingen als het gaat om functies waarvoor onze alarmering geschikt zijn. Van ambulante hulpverleners, deurwaarders en medewerkers van de sociale dienst tot servicemonteurs en pechhulpverleners, ze vergroten er allemaal hun veiligheid mee.

De apparatuur van Secure2Go is in veel gevallen te koppelen met bestaande (BHV- of oproep)systemen zodat de alarmering maximaal geïntegreerd kan worden binnen de organisatie.

Delen
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Persoonsalarmering waar je altijd op kunt vertrouwen!
Beate
Contact from circle

Vraag een offerte aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.