Alarmering bij agressie.

Snel en discreet alarmeren bij agressie

Wat kun je doen als je met agressie te maken hebt?

Naast het opstellen van een duidelijk beleid en het trainen van vaardigheden is het belangrijk dat je er voor zorgt dat collega’s die met agressie te maken krijgen, snel hulp kunnen inroepen. Daar hebben wij vrijwel altijd de juiste oplossing voor. Hieronder lees je hoe agressiealarmering werkt. Je kunt ook direct een afspraak inplannen met één van onze ervaren adviseurs. We helpen je graag met een persoonlijk advies.

Agressiealarmering vergroot de veiligheid van werknemers

Met de agressiealarmering van Secure2Go ben je nooit écht alleen. Met één druk op de knop waarschuw je heel eenvoudig en razendsnel collega’s of de politie. Professionals geven aan dat dit in grote mate het veiligheidsgevoel vergroot tijdens het werk. Door onze ruime ervaring en de mogelijkheid om maatwerk te leveren hebben wij voor vrijwel iedere situatie een geschikte oplossing.

Alarmopvolging door de alarmcentrale met Pro Connect

Professionals die voor hun werk op huisbezoek gaan of in het publieke domein werkzaam zijn, kunnen met de Secure Cube discreet en snel assistentie inroepen als ze hulp nodig hebben. Zij kunnen gebruik maken van ons Pro Connect pakket.

Hoe wordt een agressie alarm opgevolgd?

De draagbare alarmknoppen, die standaard voorzien zijn van GPS positiebepaling, staan in rechtstreeks contact met de alarmcentrale. Na een korte druk op de knop luistert binnen 30 seconden een ervaren centralist mee met de situatie via het apparaat. De actuele locatie wordt meegestuurd met de melding en wordt daarna continue geüpdatet.

Alarmering bij agressie.

Als blijkt dat er hulp nodig is, wordt via een directe lijn de aangestuurd. Die komen met de hoogste prioriteit ter plaatse. De centralist van de politie luistert vanaf dat moment live mee met de situatie. Locatiebepaling kan tot op huisnummer nauwkeurig met behulp van onze unieke Adres Registratie tool.

Professionals met onze noodknop op zak, kunnen erop vertrouwen dat tijdens een incident, zonder verdere uitleg, snel een inschatting wordt gemaakt van de situatie. En dat de politie naar de juiste locatie wordt gestuurd als dat nodig is. Die wetenschap vergroot het veiligheidsgevoel van deze professionals.

Onderling alarmeren met Team Connect

Professionals die binnen de muren van de organisatie bezoekers ontvangen, kunnen ook plotseling geconfronteerd worden met grensoverschrijdend gedrag. Denk aan escalaties bij de receptie, in spreekkamers of in behandelruimtes. Met ons Team Connect pakket, voor onderlinge alarmering kan heel eenvoudig de juiste hulp van collega’s, een interventieteam of de beveiliging worden ingeroepen.

Met een korte druk op de draadloze knop, worden meldingen via ons alarmeringsplatform als spraakbericht, pager-oproep of app oproep, direct verstuurd naar de juiste ontvangers. Het is mogelijk om de exacte locatie binnen het pand te bepalen. Deze locatie wordt met de melding meegestuurd aan de hulpverleners.

Alarmeren-met-remote-button

Loze alarmen zijn verleden tijd

De alarmknoppen van Secure2Go zijn zo ontworpen dat het vrijwel onmogelijk is de knop ongewild in te drukken. Hierdoor voorkom je veel valse meldingen en reageren collega’s bij een melding in de praktijk veel scherper. De zogenaamde ‘alarm-moeheid’ is hiermee verleden tijd.

Betrouwbare agressiealarmering is een must

De systemen van Secure2Go zijn zeer robuust en worden constant gemonitord op beschikbaarheid. Om er zeker van te zijn dat het apparaat vrijwel altijd bereik heeft, wordt gewerkt met multi-netwerk simkaarten. Hiermee ben je als gebruiker niet afhankelijk van één specifieke netwerkaanbieder.

Secure2Go voldoet bovendien aan de strenge eisen van het Kiwa keurmerk ‘Mobiele beveiliging van personen’ en hanteert een zeer streng privacy en data-protectiebeleid. We staven inmiddels op meer dan 7 jaar ervaring met deze vorm van alarmering en gebruiken constant de feedback van onze klanten en eindgebruikers om onze oplossingen te perfectioneren.

Agressiealarmering is voor iedere professional geschikt

Al heel veel medewerkers van overheids- en zorginstellingen, van bedrijven en van dienstverlenende organisaties zijn tijdens hun werk uitgerust met onze alarmknoppen. Tijdens onze jaarlijkse kwaliteitsonderzoeken wordt door veel gebruikers aangegeven dat de mobiele alarmknop hun veiligheidsgevoel vergroot.

In de praktijk: Alarmknop 'part of the job'

Lees in dit praktijkverhaal hoe een landelijke organisatie voor forensische zorg al jaren gebruik maakt van onze agressiealarmering. De ambulante medewerkers nemen de alarmknoppen mee op huisbezoek en de medewerkers in de woongroepen kunnen met één druk op de knop elkaar en de politie alarmeren.

Drie veelgestelde vragen:

Wat helpt tijdens agressie op uw werk?

Zorg ervoor dat je altijd snel hulp kunt inroepen. Denk daarbij aan draagbare alarmknoppen, die standaard voorzien zijn van positiebepaling, en in rechtstreeks contact met de alarmcentrale of collega’s.

Is agressiealarmering toepasbaar op veel situaties?

Ja, er zijn geen beperkingen als het gaat om functies waarvoor onze alarmering geschikt zijn. Van ambulante hulpverleners, deurwaarders en medewerkers van de sociale dienst tot servicemonteurs en pechhulpverleners, ze vergroten er allemaal hun veiligheid mee.

Is het makkelijk om met agressiealarmering te werken?

Wij maken het onze klanten zo makkelijk mogelijk om met agressiealarmering te beginnen. Dat doen we met een laag all-inclusive maandbedrag zonder eenmalige opstartkosten. Onze specialisten geven je een gedegen advies en de implementatiemanager begeleid de implementatie van A tot Z. Een persoonlijke online training is altijd inbegrepen en we kunnen die zelfs op locatie komen geven. Alle systemen worden plug and play geleverd, voorzien van een duidelijke, Nederlandstalige handleiding en een instructiefilm.

Makkelijk toch? Bekijk hier het pakket dat het beste bij je past!

Delen
Persoonsalarmering waar je altijd op kunt vertrouwen!
Sjoerd
Contact from circle

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.