Alarmering bij agressie.

Snel en discreet alarmeren bij agressie

Een agressiealarm vergroot de veiligheid van werknemers

Met het agressiealarm van Secure2Go bent u nooit écht alleen. Met één druk op de knop waarschuwt u heel eenvoudig en razendsnel collega’s of de politie. Professionals geven aan dat dit in grote mate het veiligheidsgevoel vergroot tijdens het werk. Door onze ruime ervaring en de mogelijkheid om maatwerk te leveren hebben wij voor vrijwel iedere situatie een geschikte oplossing. Bekijk hier de mogelijkheden.

Mobiel agressiealarm

Professionals die voor hun werk op huisbezoek gaan of in het publieke domein werkzaam zijn, kunnen met de Secure Cube discreet en snel assistentie inroepen als ze hulp nodig hebben. Zij kunnen gebruik maken van ons Pro Connect pakket.

Alarmeren-met-de-noodknop

De draagbare alarmknoppen, die standaard voorzien zijn van GPS positiebepaling, staan in rechtstreeks contact met de alarmcentrale. Na een korte druk op de knop luistert binnen 30 seconden een ervaren centralist mee met de situatie via het apparaat. De actuele locatie wordt meegezonden met de melding en daarna continue geüpdatet. Als uit het meeluisteren blijkt dat er hulp nodig is, wordt via een directe lijn met de juiste politiemeldkamer contact gelegd en worden de melding en de locatie doorgegeven aan de politie. Die zullen vervolgens met hoge prioriteit reageren. De centralist van de politie kan vanaf dat moment live meeluisteren met de situatie. Locatiebepaling kan tot op huisnummer nauwkeurig met behulp van onze unieke Adres Registratie tool.

Alarmcentrale agressiealarm

Professionals met onze noodknop op zak, kunnen erop vertrouwen dat tijdens een incident, zonder verdere uitleg, snel een inschatting wordt gemaakt van de situatie. En dat de politie naar de juiste locatie wordt gestuurd als dat nodig is. Dat draagt merkbaar bij aan de weerbaarheid en aan het veiligheidsgevoel van deze professionals.

Intern agressiealarm

Professionals die binnen de muren van de organisatie bezoekers ontvangen, kunnen ook plotseling geconfronteerd worden met grensoverschrijdend gedrag. Denk aan escalaties bij de receptie, in spreekkamers of in behandelruimtes. Met ons Team Connect pakket, voor onderlinge alarmering kan heel eenvoudig de juiste hulp van collega’s, een interventieteam of de beveiliging worden ingeroepen.

 

Alarmeer-met-de-remote-button

Met een korte druk op de draadloze knop, worden meldingen via ons geavanceerde alarmsysteem als spraakbericht of pager-oproep direct verstuurd naar de juiste ontvangers. Optioneel kan ook de alarmcentrale meeluisteren met een melding zodat zonder verdere handelingen politieassistentie kan worden aangevraagd. Daarnaast is het mogelijk om met het systeem de exacte locatie binnen het pand te bepalen. 

Loze alarmen zijn verleden tijd

De alarmknoppen van Secure2Go zijn zo ontworpen dat het vrijwel onmogelijk is de knop ongewild in te drukken. Hierdoor voorkomt u  veel valse meldingen en reageren collega’s bij een melding in de praktijk veel scherper. De zogenaamde ‘alarm-moeheid’ is hiermee verleden tijd.

Betrouwbare agressiealarmering is een must

De systemen van Secure2Go zijn zeer robuust en worden constant gemonitord op beschikbaarheid. Om er zeker van te zijn dat het apparaat vrijwel altijd bereik heeft, wordt gewerkt met multi-netwerk simkaarten. Hiermee bent u als gebruiker niet afhankelijk van één specifieke netwerkaanbieder.

Secure2Go voldoet bovendien aan de strenge eisen van het Kiwa keurmerk ‘Mobiele beveiliging van personen’ en hanteert een zeer streng privacy- en dataprotectiebeleid. We hebben inmiddels meer dan 7 jaar ervaring met deze vorm van alarmering en gebruiken constant de feedback van onze klanten en eindgebruikers om onze oplossingen te perfectioneren.

Agressiealarmen zijn voor iedere professional geschikt

Al heel veel medewerkers van overheids- en zorginstellingen, van bedrijven en van dienstverlenende organisaties zijn tijdens hun werk uitgerust met onze alarmknoppen. Tijdens onze jaarlijkse kwaliteitsonderzoeken wordt door veel gebruikers aangegeven dat de mobiele alarmknop hun veiligheidsgevoel vergroot.

Agressiealarmen voor alle situaties

Er zijn geen beperkingen als het gaat om functies waarvoor onze alarmen geschikt zijn. Van ambulante hulpverleners, deurwaarders en medewerkers van de sociale dienst tot herstellers en pechhulpverleners, ze vergroten er allemaal hun veiligheid mee.

De apparatuur van Secure2Go is in veel gevallen te koppelen met bestaande (BHV- of oproep)systemen zodat het alarm maximaal geïntegreerd kan worden binnen de organisatie.

Twee veel gestelde vragen:

Wat helpt tijdens agressie op uw werk?

Zorg ervoor dat je altijd snel hulp kunt inroepen. Denk daarbij aan draagbare alarmknoppen, die standaard voorzien zijn van positiebepaling, en in rechtstreeks contact met de alarmcentrale of collega’s.

Is agressiealarmering toepasbaar op veel situaties?

Ja, er zijn geen beperkingen als het gaat om functies waarvoor onze alarmering geschikt zijn. Van ambulante hulpverleners, deurwaarders en medewerkers van de sociale dienst tot servicemonteurs en pechhulpverleners, ze vergroten er allemaal hun veiligheid mee.

Is het tijd voor (andere) agressiealarm?

Wij maken het onze klanten zo makkelijk mogelijk om met agressiealarmen te beginnen. Dat doen we met een laag all-inclusive maandbedrag zonder eenmalige opstartkosten. Onze specialisten geven u een degelijk advies en de implementatiemanager begeleidt de implementatie van A tot Z. Een persoonlijke online training is altijd inbegrepen en we kunnen die zelfs op locatie komen geven. Alle systemen worden plug and play geleverd, voorzien van een duidelijke, Nederlandstalige handleiding en een instructiefilm.

Makkelijk toch? Bekijk hier het pakket en de prijs dat het beste bij u past!

Delen

Persoonsalarmering waar u altijd op kunt vertrouwen!

Beate

Vraag een offerte aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Uw gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.