Header nieuw personeel Secure2GO

Het Secure2Go team van specialisten breidt zich verder uit

Secure2Go maakt in de afgelopen jaren een flinke groei door. We willen als bedrijf continu op hoog niveau presteren. Alleen op deze manier kunnen we onze klanten dagelijks de beste service bieden als het gaat om onze dienstverlening. Deze bedrijfsgroei gaat gepaard met uitbreiding van het team.

Iedereen kan in aanraking komen met agressie en geweld. Daarom werken wij al jaren aan een toonaangevende alarmeringsoplossing. In verschillende (werk)situaties ben je kwetsbaar en kunnen er aangrijpende incidenten plaatsvinden. Incidenten waarvan wij vinden dat jij er nooit écht alleen voor hoeft te staan. Hier maken wij ons, met onze medewerkers, dagelijks hard voor.

Als een organisatie groeiende is, gaat dit meestal gepaard met uitbreiding in personeel. Er moeten nieuwe expertises en talenten in huis gehaald worden. Professionals die zich ook binnen het bedrijf blijven ontwikkelen. Dit is ook het geval bij Secure2Go.

“De afgelopen tijd timmeren we met ons bedrijf hard aan de weg en hebben we onze dienstverlening nog meer weten te ontwikkelen en uit te breiden. Dit zorgde ervoor dat we naast het team van specialisten dat we al hadden een uitbreiding hebben gedaan binnen ons team”, zegt eigenaar Thijs Wagenaar.

Herbert Gossink, Michael Pinna en Amanda Pals zijn sinds kort toegevoegd aan ons team. Met de uitbreiding van ons team, halen we nieuwe expertises en specialisten binnen ons bedrijf. Hiermee kunnen wij ons serviceniveau weer verder uitbreiden en professionals helpen bij de aanschaf van een alarmknop waarmee zij altijd discreet en betrouwbaar kunnen alarmeren. Zowel ambulant en binnen de muren van de organisatie zoals tijdens het alleenwerken.