Noodknop-om-agressievrij-te-kunnen-werken

Discreet en snel alarmeren tijdens dreigende situaties en incidenten.

De Secure Cube, een compacte oplossing om snel hulp in te kunnen roepen

De Secure Cube is een zeer betrouwbare noodknop die wereldwijd wordt ingezet voor de beveiliging van personen. Het alarm wordt geactiveerd met één enkele druk op de knop of middels de optionele man-down functie. De alarmmelding wordt verstuurd naar het alarmplatform van Secure2Go en kan van daaruit op veel verschillende manieren worden doorgestuurd, zodat er snel hulp onderweg kan gaan.

Het is mogelijk om op afstand live met de situatie mee te luisteren. Door het heldere lcd display waarop berichten kunnen worden getoond is de Cube zeer geschikt als pager (pieper systeem) voor bijvoorbeeld interne BHV- en interventieteams. 

Voor de locatiebepaling is de Cube uitgerust met de nieuwste GNSS(GPS)-techniek. Voor positiebepaling in gebouwen kan gewerkt worden met ‘beacon detectie’ of met onze unieke huisbezoek tool.

Een  mobiele alarmknop  als de Secure Cube is speciaal gemaakt om eenvoudig hulp in te kunnen roepen tijdens lastige of dreigende situaties. Onze gecertificeerde oplossing is zeer geschikt voor mensen die voor hun werk in aanraking kunnen komen met agressie of andere risicovolle omstandigheden. De Secure Cube is niet persoonsgebonden en kan dus flexibel uitgewisseld worden binnen teams.

Het apparaat is standaard voorzien van een multinetwerk simkaart waardoor je vrijwel overal en altijd bereik hebt. Het apparaat is shockproof en waterdicht (IP67). Je kunt de Cube met een rode, gele of met een discrete zwarte alarmknop bestellen. De Cube is uit te breiden met de optionele bureau- of autolader en er kunnen tot 5 draadloze Remote buttons worden gekoppeld aan één Cube, die in een straal van ongeveer 15 meter draadloos het alarm kunnen activeren.

De Cube wordt geproduceerd in Finland, in een klimaatneutrale fabriek in de oude Nokia stad Salo. Er wordt bij de productie en het logistieke proces zo veel mogelijk duurzaam gebruik gemaakt van materialen, omgeving en mensen. Dit levert een eerlijk product van een zeer hoge kwaliteit op dat met veel toewijding wordt gemaakt.

De Cube kan tegen een stootje en is waterbestendig. 

Kortom, de Secure Cube is een betrouwbare, compacte en veelzijdige alarmoplossing voor alleenwerkers en mensen die tijdens hun werk met agressie of geweld in aanraking kunnen komen.

Delen
Vragen? Sjoerd helpt je graag verder!
Contact from circle

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.