De mensen van Secure2Go

Tijd voor een nieuwe teamfilm

De afgelopen twee jaar zijn er zes nieuwe mensen bij Secure2Go komen werken, is er één iemand weggegaan en hebben we kantoorhond Tommie toegevoegd aan het Team. Het was dus de hoogste tijd om het filmpje over ons – ons bedrijf, ons kantoor en onze mensen – een flinke update te geven. Of eigenlijk te vernieuwen kun je beter zeggen.

Op dinsdag is bij ons iedereen in huis. Dan vinden er overleggen plaats en inspireren we elkaar. De uitgelezen dag dus om de opname voor het nieuwe ‘over ons’ filmpje te plannen. We wilden dat de dynamiek van ons bedrijf terug te zien is in de film. Veel beweging, verschillende situaties en mensen. En een duidelijke voice-over die de merkbelofte van Secure2Go uitspreekt (herken jij de stem trouwens?).

De een vond het wat spannender dan de ander maar wij zijn erg blij met het resultaat. Misschien komt dat wel omdat iedereen in de film gewoon kon blijven doen wat ‘ie normaal ook doet. Al met al zie je een trots team in een moderne werkomgeving en krijg je een mooie eerste persoonlijke indruk van Secure2Go. Nieuwsgierig geworden? Check: https://secure2go.nl/over-ons/