Veiligheidsgevoel verhoogd bij landelijke RIBW-instelling

Met de levering van meer dan 225 alarmknoppen bij een grote, landelijke RIBW instelling zorgen wij er samen voor dat het veiligheidsgevoel van het personeel aanzienlijk verhoogd wordt binnen de organisatie

Onderdeel van de werkzaamheden van deze RIBW-instelling is het verlenen van ambulante zorg. Ambulante zorgverleners bezoeken de cliënten thuis en hierbij kan er een agressie-incident plaatsvinden. Om het personeel veilig aan het werk te laten is er vanuit de directie gezocht naar een manier om bij te dragen aan de veiligheid.

De aanvraag is begonnen met een pilot voor 10 teams en in totaal hebben 75 medewerkers meegedaan met deze pilot. De doorslaggevende factor voor een positieve samenwerking was dat het gemiddelde veiligheidsgevoel bij het personeel is gestegen van een 7 naar een 8.

In totaal gaan wij meer dan 225 knoppen voor ongeveer 400 medewerkers leveren aan deze organisatie en deze moeten voor het einde van het jaar werkzaam zijn. Om ervoor te zorgen dat iedereen er makkelijk en snel mee kan werken geven we speciale webinars aan het personeel van deze RIBW-instelling.