schema hoe persoonsalarmering werkt

Persoonsalarmering: Hoe het werkt!

Hoe persoonsalarmering voor professionals werkt

Persoonsalarmering kan een enorme bijdrage leveren aan de veiligheid en het veiligheidsgevoel van professionals. Met een betrouwbaar alarmeringssysteem en een goed doordachte alarmopvolging hoeven medewerkers nooit lang alleen te zijn in een kwetsbare situatie. Onze alarmknoppen kunnen mobiel gedragen worden of discreet worden bevestigd onder een balie- of spreektafel. Op deze pagina leggen we je uit hoe persoonsalarmering werkt voor mensen die tijdens hun werk in gevaar kunnen komen.

Het slimme alarmeringsplatform van Secure2Go

De alarmknoppen van Secure2Go staan continue in verbinding met ons alarmeringsplatform. Vandaaruit worden de alarmmeldingen precies volgens het afgesproken protocol doorgestuurd naar de ontvangers van het alarm. Dat kan een alarmcentrale zijn, maar ook collega’s in de buurt, de bedrijfshulpverleners of de beveiliging. Er zijn talloze scenario’s mogelijk, waardoor wij de alarmopvolging naadloos laten aansluiten bij de behoeften en wensen van onze klanten.

Verschillende manieren om hulp in te roepen

Onze alarmknoppen kunnen op verschillende manieren geactiveerd worden. Alarmeer bijvoorbeeld snel met een druk op de prominent aanwezige SOS knop. Of maak gebruik van de draadloze balie- en spreekkamer knoppen, die discreet worden bevestigd op een goed bereikbare plek onder een bureau of tafelblad. Daarnaast kan met de optionele kantel- en bewegingssensor worden waargenomen wanneer een alleenwerker valt of buiten bewustzijn raakt.

Hoe je hulp kunt inroepen van de politie met persoonsalarmering

Als je politieassistentie wilt na het activeren van een alarm dan is het zaak dat onze gecertificeerde alarmcentrale de melding eerst verifieerd. Dat doen de getrainde centralisten door direct na het ontvangen van de melding, via de alarmknop mee te luisteren. Als ze horen dat er hulp nodig is wordt de politie via een directe lijn aangestuurd. Dat is wettelijk zo geregeld.
Hoe wordt een agressie alarm opgevolgd?

Hoe waarschuw je collega's in de buurt met persoonsalarmering?

Vanuit ons alarmeringsplatform kan een alarmmelding heel eenvoudig naar één of meerdere mensen van je eigen organisatie gestuurd worden. Dan kan met spraakberichten naar telefoons en met pieperoproepen naar andere alarmknoppen binnen dezelfde groep, de zogenaamde paging-berichten. Daarnaast kunnen emails en sms-berichten verstuurd worden, kunnen we rechtstreeks koppelen met de meeste BHV systemen en is het mogelijk om op afstand een flitslamp en/of een sirene aan te sturen. Op onze pagina over alarmopvolging lees je hier meer over.

Hoe je automatisch je (binnen)locatie deelt met de hulpverleners

Er zijn verschillende mogelijkheden om de locatie van iemand te bepalen bij een alarm. Bijvoorbeeld met GNSS (GPS), locatie bakens, onze adres registratie tool en door een alarm apparaat aan een vaste ruimte te koppelen.

Wij maken persoonsalarmering heel eenvoudig voor je

Zoals je ziet is er veel maatwerk mogelijk. Daar helpen wij je graag bij. Wij zien het als onze plicht om onze klanten zo veel mogelijk te ontzorgen en zo op een flexibele en persoonlijke manier, maximaal bij te dragen aan het vergroten van de veiligheid van de medewerkers. Kies hieronder heel eenvoudig het pakket dat het beste bij je past. Samen zorgen we er voor dat jij of je medewerkers nooit meer alleen zijn tijdens een kwetsbare of gevaarlijke situatie.
Delen
Persoonsalarmering waar je altijd op kunt vertrouwen!
Beate
Contact from circle

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.