Webinar over alarmering bij agressie

Schrijf je in voor ons webinar over man-down alarmering

Webinar Man-Down en BHV alarmering

Ben je benieuwd hoe alleenwerkersalarmering van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw organisatie? Zowel voor gebruik binnen in gebouwen als voor buiten en zelfs onderweg? In dit webinar vertellen we je meer over de oplossingen die er zijn, hoe ze werken en de manier waarop ze bij verschillende organisaties succesvol in de praktijk worden toegepast.

Goede man-down en BHV alarmering leveren een grote bijdrage aan het welzijn van medewerkers. Zowel de veiligheid als het veiligheidsgevoel wordt sterk vergroot. Met een snelle maar discrete druk op de alarmknop of door alarmering via de man-down detectie kan er snel hulp ingeschakeld worden tijdens een incident. Zo is een medewerker ‘Nooit Alleen’.

Regelmatig voegen we nieuwe data toe, dus als je de eerstvolgende data niet beschikbaar bent kun je je op een later tijdstip alsnog inschrijven. Heb je meer interesse in een persoonlijke kennismaking of demonstratie, neem dan contact met ons op of maak direct online een afspraak met onze adviseur.

Presentatie door: Thijs Wagenaar
Specialist in persoonsalarmering

Duur: +/- 30 minuten

Presentatie door: Michael Pinna
Specialist in persoonsalarmering

Duur: +/- 30 minuten

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. We stellen het op prijs als je deze link wil delen met (vak)collega’s.
 
Heb je nog vragen hierover, bel ons dan gerust op 026-8200263 of stuur een mail naar info@secure2go.nl.
Delen