aware-alarmering-bedreigde-personen

Betrouwbare alarmering voor slachtoffers van huiselijk geweld.

LET OP!
BEN JE ZELF SLACHTOFFER VAN HUISELIJK GEWELD OF STALKING?
NEEM DAN CONTACT OP MET VEILIG THUIS.
BEL 0800-2000

Aware alarmering bij huiselijk geweld, een betrouwbare noodknop voor slachtoffers

Een Aware noodknop is een effectief alarmeringssysteem voor slachtoffers van huiselijk geweld die ernstig worden bedreigd door hun (ex-)partner. AWARE staat voor Abused Womens’Active Response Emergency. Omdat het bij de opvolging van een Aware alarm daadwerkelijk om het redden van mensenlevens kan gaan is het heel belangrijk om hier een betrouwbaar systeem voor in te zetten. Ook de kwaliteit van de leverancier is belangrijk, er wordt immers met vertrouwelijke informatie gewerkt waarbij o.a. de locatiegegevens worden getoond.

Secure2Go voldoet aan de strenge richtlijnen van het certificaat ‘Mobile security’ waardoor de betrouwbaarheid van ons bedrijf en onze alarmsystemen aantoonbaar is. Jaarlijks worden wij hiervoor op meer dan 80 punten gecontroleerd door een onafhankelijke auditor.

Hoe werkt Aware alarmering bij huiselijk geweld?

Slachtoffers van huiselijk geweld die zijn uitgerust met een mobiel persoonsalarm van Secure2Go kunnen met een simpele druk op de knop snel en onopgemerkt alarm slaan als ze zich bedreigd voelen. Na geluidloze activering van het alarm wordt direct met de hoogste prioriteit de politie aangestuurd en luistert de centralist live mee met de situatie. Het alarm wordt altijd binnen 30 seconden na activatie door twee centralisten opgevolgd. Wij weten dat bij deze meldingen iedere seconde telt!

Wat ons onderscheidt

Er zijn verschillende aanbieders van Aware alarmering bij huiselijk geweld op de markt. Het ene systeem is echter het andere niet. Het Aware systeem van Secure2Go maakt gebruik van een multi-netwerk simkaart voor een maximale bereikbaarheid. Gemiddeld binnen 15 seconden (maximaal 30 seconden) luistert één centralist mee met de situatie en heeft een andere centralist contact met de politie om de locatie door te geven. Hierdoor gaat geen tijd en/of waardevolle informatie verloren.

Door de hoogwaardige en eenvoudig te bedienen apparatuur die wij inzetten voor Aware zijn valse meldingen tot een minimum beperkt. Wij monitoren alle systemen bovendien continu op beschikbaarheid en zijn 24/7 bereikbaar voor ondersteuning en spoedleveringen. Met een doeltreffende instructievideo is het voor hulpverleners mogelijk om efficiënt een uniforme instructie te geven aan cliënten.

Omdat het lot van slachtoffers van huiselijk geweld ons zeer aan het hart gaat bieden wij onze Aware-systemen tegen lage kosten en onder flexibele voorwaarden aan. Let op, wij leveren niet direct aan particulieren.

Voor wie is Aware?

Een Aware systeem wordt vaak ingezet als onderdeel van een uitgebreid (ambulant) hulpverleningstraject. Alleen organisaties die deze Aware trajecten aanbieden kunnen bij ons het Aware systeem afnemen. Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Is er sprake van huiselijk geweld, stalking, of andere vormen van dwang of (ex-)partnergeweld waarbij Aware niet kan of mag worden ingezet? Overweeg dan het gebruik van ons BeWare systeem.

Wij vertellen je graag meer over de oplossingen die we hebben voor bedreigde personen en slachtoffers van huiselijk geweld.

Persoonsalarmering waar je altijd op kunt vertrouwen!
Beate

Wil je meer informatie over ons Aware systeem