Blog & Nieuws

Altijd op de hoogte
  • Categorieën:
  • Alles
  • Ervaring
  • Kennis
  • Nieuws
  • Vacatures

Secure2Go in de media

In Security Management is een artikel geplaatst over de Kiwa certificering en het belang hiervan. Klik hier voor het artikel.

Wijkteams werken veiliger met mobiele alarmering

Nieuw: Mobiele noodknop vergroot veiligheid wijkteams

Met de invoering van de sociale wijkteams is het steeds normaler geworden dat de medewerkers van deze teams op huisbezoek gaan. Deze aanpak verkleint de afstand tussen de instanties en de burger maar vergroot tegelijkertijd het veiligheidsrisico van de medewerkers die deze bezoeken afleggen.

Lees meer

Bedreiging deurwaarder vastgelegd via noodknop.

‘D’r komt een dag, dan loop jij naar buiten bij dat glimmende kantoorpand van jullie op de Hofstraat en sta ik daar op je te wachten. En dan… BOEM!’ zegt Harkema met een dreigende toon terwijl hij met zijn hand een pistool uitbeeldt richting mijn hoofd.

 

Lees meer

Veiliger werken in de ambulante GGZ- en Jeugdzorg hulpverlening

Het is vrijdagmiddag als Ilse mij een bericht stuurt. Ze is overstuur. ‘De stemmen zijn terug, ze praten maar door.’ Zo kan ik haar niet het weekend in laten gaan. ‘Ik kom eraan, blijf maar binnen totdat ik er ben, 15 minuten hooguit.’ Hoor ik mezelf zeggen terwijl ik m’n tas, m’n autosleutels en m’n noodknop van m’n bureau gris.

Lees meer

Wijkteams werken veiliger met mobiele alarmering

Voelen jij en je collega’s zich Secure2Go?

Het afleggen van huisbezoeken, posten in woonwijken, alleen aanwezig zijn in een wijkpost of een horecacontrole op rookbeleid of geluidsoverlast. Veel ambtenaren komen rechtstreeks in contact met de burger en niet zelden komen ze daarbij in een bedreigende situatie terecht.

 

‘Om kwart voor drie stond ze in mijn kantoor, snikkend en met een diepe ademhaling. Het linker oog dik en blauw, een kleine hechting in de wenkbrauw…

Lees meer

Niet gebruiken of niet hebben; een levensbelangrijk verschil.

Nadat een ambtenaar of zorgverlener tijdens het werk geconfronteerd is met geweld of een ernstige bedreiging, gaat de werkgever vaak snel op zoek naar goede maatregelen die geweld tegen kunnen gaan of die de werknemer in staat stellen om snel en onopvallend alarm te slaan in een bedreigende situatie. Zoals bijvoorbeeld een mobiele noodknop. Maar waarom dan pas?
Lees meer

Huisbezoek veiliger met mobiele app om risico’s in te schatten

Tijdens een huisbezoek heb je te maken met onvoorspelbare factoren die van invloed zijn op je veiligheid. Dat vraagt om een andere benadering als het gaat om veiligheid tijdens je werk. De mobiele app ‘Veilig Huisbezoek’ helpt je om vooraf de risico’s in te schatten en de juiste maatregelen te nemen, zoals bijvoorbeeld een mobiele noodknop.

Lees meer

Secure2Go in de media

Op Arbo-online.nl is een artikel geschreven over het gebruik van de noodknop bij agressie. Klik hier voor het artikel.

Kiwa certificering

Betrouwbaarheid mobiele persoonsalarmering Secure2Go geborgd met kwaliteitscertificaat.

 

Secure2Go is als eerste leverancier van mobiele noodknoppen in staat de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar systemen aantoonbaar te maken. Dit kan door middel van het recent behaalde Kiwa kwaliteitscertificaat ‘Mobiele Beveiliging van Personen’.

Lees meer

Secure2Go in de media

Zeven safe keuzes voor uw beveiliging. De mobiele persoonsalarmering van Secure2Go hoort daarbij volgens Nieuwe Veiligheid, bijlage van Het Financieele Dagblad.
Lees meer

Secure2Go is ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 certificering

Secure2Go heeft hem behaald!

 

Wij als bedrijf hebben in juli 2016 het ISO 9001 certificaat behaald. Kwaliteit, informatieveiligheid en privacy hebben al jarenlang aandacht in onze organisatie en worden met dit certificaat nog eens extra onderstreept.Lees meer

“Plots breekt de hel los” – Praktijkverhaal van een aanval op de deurwaarder

Blog 5 uit de blog-reeks ‘Onveilige Publieke Taak’

 

Ze opent de deur. Een flauwe glimlach. ‘Ah. Daar ben je.’ Ik knik naar Anke van Gelderen en ze laat me binnen. Ondanks ik dit werk al 22 jaar doe, heb ik met dit soort gevallen altijd moeite. Je boedel kwijtraken door andermans fout is heftig. En deze vrouw lijkt helaas geboren voor het ongeluk.Lees meer

Persbericht Huisbezoek App

Westervoort, 17 mei 2016

Mobiele persoonsalarmering, speciaal voor huisbezoekers

 

WESTERVOORT – Voor iedereen met een publieke taak, van handhaver tot maatschappelijk werker, is er vanaf vandaag een oplossing om veiliger bij een cliënt op huisbezoek te gaan. Secure2Go heeft een nieuw mobiel alarmsysteem ontwikkeld dat in tegenstelling tot andere mobiele noodknoppen met GPS nu zelfs veiligheid biedt tot achter de voordeur.

Lees meer

OPROEP: Agressie of geweld meegemaakt?

Maak agressie en geweld bespreekbaar

Hebt u ook iets meegemaakt op het gebied van agressie, geweld of bedreiging tijdens uw werk? Wilt u die ingrijpende ervaring delen, al dan niet anoniem? Onze redactie hoort graag wat u hebt meegemaakt en zal dat samen met u zo puur mogelijk weergeven in een blog.

Lees meer

“We maken je af!” – Praktijkverhaal van een ambtenaar

Blog 2 uit de blog-reeks ‘Onveilige Publieke Taak’

 

‘Wat?’ zegt hij. Ik loop naar hem toe. Hij kijkt even naar de jongens die bij hem staan. ‘Wat zei je?’ Ik herhaal dat hij beter terug naar school kan gaan om te voorkomen dat zijn ouders opnieuw een hoge boete moeten betalen. ‘Is alleen maar een tip Richard. Komaan, pak je spullen en ga naar school.’ Hij spuugt voor mijn voeten.

Lees meer

“Zoek je deze schatje?” – Praktijkverhaal bedreiging en aanranding verpleegster

Blog 1 uit de blog-reeks ‘Onveilige Publieke Taak’

 

Meneer Carlson volgt me met argusogen als ik de thermostaat wat lager instel. Het is hier veel te warm. Ik heb hem gewassen en een paar wonden opnieuw verbonden. De man gaat zo hard achteruit. Dementie is grillig en niet te voorspellen. Zijn vrouw, een nog actieve zeventiger, werd net door een taxi opgehaald om even naar de kapper te gaan. ‘En misschien een kopje koffie Chantal, kan dat wel?’ Ik heb haar gerustgesteld. Natuurlijk kan dat. Ik heb na meneer Carlson geen patiënten. En iets later naar huis vandaag is geen probleem. Morgen heb ik immers vrij, vanavond ga ik misschien nog stappen.

Lees meer

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.