Hoe vergroot ik de
veiligheid van onze
ambulante medewerkers
en huisbezoekers?

Hoe vergroot ik

de veiligheid van

onze ambulante

medewerkers en

huisbezoekers?

Agressie en geweld is een probleem dat wij altijd heel serieus nemen!

 

  • Sla 24/7, overal met één druk op de knop onopgemerkt alarm;
  • Een eenvoudig te bedienen noodknop;
  • Sta direct in contact met een getrainde centralist die meeluistert met de situatie;
  • Slimme draagbare techniek voor exacte positiebepaling, ook achter de voordeur;
  • Snelle en effectieve opvolging door de officiële hulpdiensten;
  • Een kwalitatief hoogwaardig en compleet all-in systeem.

 

Dat is het gecertificeerde mobiele alarmeringssysteem van Secure2Go! 

Ideaal voor medewerkers van gemeenten!

 

 

Agressie en geweld

Een huisbezoek voor de WMO, een controle-ronde door de wijk, fraudeonderzoek of naleving van de leerplicht zijn allemaal werkzaamheden in een ongecontroleerde omgeving, het publieke domein. Iedereen die dit soort werk doet loopt de kans om geconfronteerd te worden met agressie, geweld of bedreiging door derden.

 

Onopgemerkt alarm slaan

Voor de veiligheid en het veiligheidsgevoel van deze medewerkers is het belangrijk dat ze in dergelijke situaties altijd eenvoudig en onopgemerkt alarm kunnen slaan en dat ze daarna verzekerd zijn van snelle hulp.

 

In het geval van verbale bedreigingen kan het waardevol zijn om daar achteraf bewijs van te hebben. Dat kan doormiddel van de meeluisterverbinding die automatisch geopend en opgenomen wordt bij een alarm.

 

Veilig op huisbezoek

Met een unieke tool heeft Secure2Go een alarmeringsoplossing voor ambulante professionals die bij cliënten op huisbezoek gaan. Zo kan hulp altijd direct naar het juiste adres gestuurd worden.

 

Betrouwbaar en beproefd

Inmiddels maken al veel gemeenten, omgevingsdiensten en andere overheidsinstanties gebruik van onze oplossingen. Secure2Go werkt nauw samen met de nationale politie en onze systemen voldoen aan het strenge Kiwa kwaliteitskeurmerk ‘Mobiele beveiliging van personen’.

 

Persoonlijk advies

We informeren u graag persoonlijk over deze betrouwbare en effectieve oplossing die echt bijdraagt aan de veiligheid en het veiligheidsgevoel van uw collega’s. Maak daarom een vrijblijvende afspraak met één van onze specialisten. Download hier alvast onze brochure.

 

Whitepaper

In de gratis whitepaper leest u waar u op kunt letten bij het selecteren van een betrouwbaar mobiel alarmsysteem. Met de bijgeleverde checklist is het eenvoudig om verschillende systemen met elkaar te vergelijken.

Bekijk hier in twee minuten hoe het werkt

Download de leaflet
Neem contact met ons op