Kun jij altijd en overal snel alarm slaan als je hulp nodig hebt?

 

  • Sla 24/7, overal met één druk op de knop onopgemerkt alarm;
  • Een eenvoudig te bedienen noodknop;
  • Waarschuw collega’s of onze getrainde centralist die meeluistert met je situatie;
  • Slimme draagbare techniek voor exacte positiebepaling, ook achter de voordeur.

 

Dat is het gecertificeerde mobiele alarmeringssysteem van Secure2Go,

Ideaal voor medewerkers van de sociale wijkteams!

 

 

Agressie en geweld

Het is niet fijn om er alleen voor te staan in een agressieve of bedreigende situatie. Ook het alleen op huisbezoek gaan of een 1-op-1 gesprek in het wijkgebouw kan gevoelens van onveiligheid geven. Als je weet dat je eenvoudig en snel hulp kunt inschakelen van collega’s, beveiligers of hulpdiensten zal je je veel veiliger voelen tijdens je werk.

 

Betrouwbare alarmering voor binnen en buiten

Onderzoek heeft uitgewezen dat medewerkers zich veel veiliger voelen als ze weten dat ze hulp kunnen inroepen als ze in een vervelende situatie terecht komen. Een voorwaarde hiervoor is een betrouwbaar, draagbaar en gebruiksvriendelijk alarmeringssysteem dat niet afhankelijk is van wifi dekking of van een smartphone. Een andere voorwaarde is dat er na een assistentieverzoek ook daadwerkelijk hulp komt. Als je deze zaken organisatorisch en technisch goed wilt borgen dan staan wij voor je klaar.

 

De melding

Op het moment dat jij je onveilig voelt kun je de alarmknop op de Secure Cube of de Secure Card indrukken. Dag en nacht. Je komt dan direct in contact met een ervaren centralist in onze particuliere alarmcentrale. De centralist luistert live met je mee en zal de hulp sturen die nodig is. Via de noodknop ziet de centralist nauwkeurig je locatie, het maakt niet uit of je binnen of buiten bent. Je kunt er ook voor kiezen om je collega’s in de buurt te alarmeren, doormiddel van een oproep op hun noodknop of telefoon. Hierdoor werk je zowel intramuraal als extramuraal met dezelfde noodknop, dag en nacht.

 

 

Advies waar je mee kunt werken

De persoonlijke alarmeringssystemen van Secure2Go voldoen maximaal aan de strenge kwaliteitseisen van Kiwa. De vraag is dus niet òf ons systeem werkt, maar vooral hoe ons systeem daadwerkelijk een bijdrage kan leveren aan jullie veiligheid. Onze adviseurs gaan daar graag met jullie over in gesprek. Welke apparatuur is voor jullie het meest praktisch om te gebruiken, wie moet er gewaarschuwd worden bij een alarm en we helpen met het opstellen van een protocol zodat de persoon in nood de garantie heeft dat er altijd, dag en nacht hulp komt.

 

De systemen van Secure2Go zijn tegen maandelijkse of jaarlijkse vergoeding full-service te gebruiken en al beschikbaar vanaf € 40,00 per maand inclusief doorschakeling naar de alarmcentrale. Je kunt de noodknoppen ook kopen en aanvullen met een service abonnement. Het is niet noodzakelijk dat iedere medewerker een eigen alarmknop heeft, er kunnen er ook een aantal rouleren onder een team.

 

Afhankelijk van jullie wensen en budgettaire mogelijkheden kijken we samen naar de beste oplossing voor jullie organisatie.

 
 

Gratis toolbox speciaal voor sociale wijkteams

Speciaal voor de sociale wijkteams hebben wij een gratis toolbox ontwikkeld. Hierin kun je lezen hoe je met elkaar een integraal beleid kunt maken en de juiste maatregelen tegen agressie en geweld kunt nemen.

Download gratis toolbox!