Alarmering voor bedreigde personen

Hoe kunnen bedreigde personen snel alarm slaan?

Als iemand, om welke reden dan ook, bedreigd wordt heeft dat een enorme impact op die persoon en op de omgeving van die persoon. Een noodknop is op dat moment een snel in te zetten instrument om de veiligheid, maar vooral het veiligheidsgevoel van de bedreigde personen te vergroten.

Secure2Go heeft veel ervaring met het inzetten van alarmknoppen in bedreiging casuïstiek. In veel gevallen werken we daarbij nauw samen met de politie en kunnen onze centralisten inspelen op een afspraak op locatie of op persoon die de bedreigde persoon van de politie heeft gekregen.

Als de bedreigde persoon en de mensen in de directe omgeving plotseling met hun bedreiger worden geconfronteerd, hoeven ze alleen maar even op de knop te drukken. De hulpverlening komt dan snel en automatisch tot stand.

Bedreigingszaken

Bij veel bedreigingszaken waarbij Secure2Go rechtstreeks ondersteunt gaat het om bedreigingen in de werksfeer. Medewerkers die door klanten, cliënten, patiënten of ouders worden bedreigd. Vaak wordt er dan gedreigd met gevolgen in de privésfeer van deze professionals. Dat is heel beangstigend.

In veel andere gevallen zoals bij stalkingszaken of privéconflicten levert Secure2Go de alarmknoppen aan de politie of aan andere hulpverleningsorganisaties. Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Bij een acute bedreiging kunnen we heel snel schakelen. Bel ons dan op 026-8200263!

Inhoudsopgave