Aan welke Kiwa certificatie eisen voldoet Secure2Go?

Dienstverlening van Secure2Go geborgd met certificaat 'Mobile Security'

Bij persoonsalarmering is het van wezenlijk belang dat alle radertjes in het systeem feilloos werken. Iemand activeert het alarm pas als hij of zij in nood is en hulp nodig heeft. Het gaat dus om mensenlevens.

Er is in Nederland geen regelgeving met betrekking tot personensalarmering. Iedereen mag deze producten dus zonder controle aanbieden. Daardoor rust er een grote verantwoordelijkheid op de afnemer van deze producten. Want hoe kies je een betrouwbaar product waar jezelf of je medewerkers op kunnen vertrouwen?

Secure2Go neemt haar taak als leverancier en serviceprovider zeer serieus. Wij werken alleen samen met professionele partners, we gebruiken de beste hardware en zetten ons maximaal in om de persoonlijke gegevens van onze klanten te beschermen. Daarnaast zorgen we ervoor dat we 24/7 bereikbaar zijn en de systemen actief monitoren op beschikbaarheid. Zo kunnen de eindgebruikers van onze oplossingen vertrouwen op een goed werkend product.

Kiwa certificaat wordt jaarlijks geauditeerd

Om dit voor onze klanten zichtbaar te maken beschikken wij sinds 2017 over het Kiwa strenge kwaliteitscertificaat Mobile Security (K21023), waarin bovenstaande punten gereguleerd zijn. Tijdens een jaarlijkse inspectie controleert een onafhankelijke auditor of wij ons aan de gestelde eisen houden en evalueren we de processen. Hierdoor kunnen wij op een transparante manier laten zien hoe betrouwbaar wij en onze systemen zijn. Maar nog veel belangrijker is dat een organisatie die opzoek is naar een betrouwbaar systeem een objectieve beoordeling kan raadplegen en de beschikking heeft over een geborgde oplossing voor haar medewerkers of cliënten.

Vraag informatie aan:

Wil je meer informatie? Of wil je een vrijblijvende afspraak maken met onze adviseurs? Vul het formulier in en je ontvangt z.s.m. een reactie van ons.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Inhoudsopgave