Hoe Secure2Go samenwerkt met de overheid

Een betrouwbare leverancier en hoogwaardige kennispartner

Secure2Go werkt graag en veel samen met de overheid. Omdat wij veel investeren in de betrouwbaarheid van onze systemen en in innovatieve oplossingen worden we regelmatig gevraagd om actief mee te denken en te praten over maatregelen, toepassingen en beleid.

Ze weten ons al jaren te vinden

De politie, gemeenten, ministeries en heel veel andere (semi)overheidsinstellingen maken gebruik van onze alarmeringssystemen. In de meeste gevallen gaat het daarbij om alarmering bij agressie, geweld of bedreiging maar het kan ook gaan om alleen werken en gezondheidsklachten van medewerkers.

Een betrouwbaar systeem voor bedreigde burgers

Onze dienstverlening is in 2012 begonnen met het ontwikkelen van een systeem dat door diensten wordt ingezet bij de beveiliging van ernstig bedreigde personen. Je zult begrijpen dat de beschikbaarheid van deze systemen essentieel is, want bij een alarm telt letterlijk iedere seconde. We hebben bewezen dergelijke oplossingen op het hoogste niveau te kunnen faciliteren. In combinatie met onze 24/7 persoonlijke bereikbaarheid zijn we inmiddels een vertrouwde partner.

Meedenken en meebouwen aan de veiligheid van Nederland

Naast het leveren van de persoonsalarmen voor medewerkers en burgers worden we regelmatig uitgenodigd om mee te denken over nieuwe oplossingen en toepassingen. Gezien het vertrouwelijke karakter kunnen we over de projecten niet veel details  prijsgeven.  We werken bijvoorbeeld samen met het ministerie van BZK, onderdelen van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en met de Nationale politie. In een persoonlijk gesprek kunnen we je altijd met referenties binnen deze organisaties in contact brengen.

Vorige Duurzaam ondernemen
Volgende Instructie en training voor eindgebruikers.
Inhoudsopgave