Agressie is een probleem om heel serieus te nemen.

 

  • Sla 24/7, overal met één druk op de knop onopgemerkt alarm;
  • Een eenvoudig te bedienen noodknop;
  • Waarschuw collega’s of onze getrainde centralisten die meeluisteren met je situatie;
  • Slimme draagbare techniek voor exacte positiebepaling, ook bij huisbezoeken.

 

Dat is het gecertificeerde mobiele alarmeringssysteem van Secure2Go,

Ideaal voor medewerkers van de GGZ en de crisisopvang!

 

Agressie en geweld

Een crisismelding, een huisbezoek, opname of reclasseringsbezoek in de GGZ sector zijn vaak risicovolle werkzaamheden die vaak worden uitgevoerd in een ongecontroleerde omgeving , het publieke domein. Iedereen die dit soort werk doet loopt de kans om geconfronteerd te worden met agressie, geweld of bedreiging door derden.

 

Onopgemerkt alarm slaan

Voor de veiligheid en het veiligheidsgevoel van deze hulp- en zorgverleners in de geestelijke gezondheidszorg is het belangrijk dat ze in dergelijke situaties altijd eenvoudig en onopgemerkt alarm kunnen slaan en dat ze daarna verzekerd zijn van snelle hulp.

In het geval van verbale bedreigingen kan het waardevol zijn om daar achteraf bewijs van te hebben. Dat kan doormiddel van de meeluisterverbinding die automatisch geopend en opgenomen wordt bij een alarm.

 

Betrouwbare alarmering voor binnen en buiten

Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen zich veel veiliger voelen als ze weten dat ze hulp kunnen inroepen als ze in een vervelende situatie terecht komen. Een voorwaarde hiervoor is een betrouwbaar, draagbaar en gebruiksvriendelijk alarmeringssysteem. Een andere voorwaarde is dat er na een assistentieverzoek ook daadwerkelijk hulp komt. Als je deze zaken organisatorisch en technisch goed wilt borgen dan staan wij voor je klaar.

 

De melding

Op het moment dat jij je onveilig voelt kun je de alarmknop op de Secure Cube of de Secure Card indrukken. Dag en nacht. Je komt dan direct in contact met een ervaren centralist in onze particuliere alarmcentrale. De centralist luistert live met je mee en zal de hulp sturen die nodig is. Via de noodknop ziet de centralist nauwkeurig je locatie, het maakt niet uit of je binnen of buiten bent. Je kunt er ook voor kiezen om collega’s te alarmeren. Hierdoor werk je zowel binnen als buiten de muren van het gemeentehuis met dezelfde noodknop, dag en nacht.

 

Advies waar je mee kunt werken

De persoonlijke alarmeringssystemen van Secure2Go voldoen maximaal aan de strenge kwaliteitseisen van Kiwa. De vraag is dus niet òf ons systeem werkt, maar vooral hoe ons systeem daadwerkelijk een bijdrage kan leveren aan jullie veiligheid. Onze adviseurs gaan daar graag met jullie over in gesprek. Welke apparatuur is voor jullie het meest praktisch om te gebruiken, wie moet er gewaarschuwd worden bij een alarm en we helpen met het opstellen van een protocol zodat de persoon in nood de garantie heeft dat er altijd, dag en nacht hulp komt.

 

De systemen van Secure2Go zijn tegen maandelijkse of jaarlijkse vergoeding full-service te gebruiken en al beschikbaar vanaf € 40,00 per maand inclusief doorschakeling naar de alarmcentrale. Je kunt de noodknoppen ook kopen en aanvullen met een service abonnement. Het is niet noodzakelijk dat iedere medewerker een eigen alarmknop heeft, er kunnen er ook een aantal rouleren onder een team.

 

Afhankelijk van jullie wensen en budgettaire mogelijkheden kijken we samen naar de beste oplossing voor jullie organisatie.

 
 

Gratis Whitepaper

Speciaal voor preventiemedewerkers en agressiecoördinatoren hebben wij een gratis whitepaper ontwikkeld. Hierin kun je lezen hoe je een team veiliger kunt laten werken met een noodknop. Het gebruik van onze noodknoppen sluit in de meeste gevallen perfect aan op de RI&E van de organisatie.

Download gratis whitepaper!