Flexibele en betrouwbare persoonsalarmering voor alle professionals

Onze professionele agressie- en alleenwerkersalarmering

Veel mensen kunnen tijdens hun werk in gevaarlijke situaties terechtkomen. Dat kan bijvoorbeeld komen door agressie en/of geweld of door het alleenwerken met risicovolle omstandigheden. In deze gevallen is het belangrijk dat de medewerker altijd, overal en vooral eenvoudig alarm kan slaan. Secure2Go heeft voor al deze mensen en alle situaties zeer betrouwbare persoonsalarmering met opvolging op maat.

SECURE CUBE

De Secure Cube is een kwalitatief hoogwaardige mobiele noodknop van slechts 4 bij 6 centimeter. Deze shockproof en waterdichte alarmknop werkt volledig draadloos en is voorzien van een multinetwerk simkaart. Externe locatiebepaling werkt op basis van GNSS (GPS). Binnen in gebouwen kan gewerkt worden met actieve en passieve beacons en met onze huisbezoek tool. Daarnaast is de Cube eenvoudig uit te rusten met man-down detectie. De Cube is hierdoor praktisch in alle omstandigheden en voor alle beroepsgroepen als persoonsalarmering geschikt. De Cube is niet persoonsgebonden zodat de alarmknop eenvoudig uitwisselbaar is tussen de leden van een team. Met de optionele door ons zelf ontwikkelde Remote Button is dit apparaat ook een perfecte en vooral flexibele alarmeringsoplossing voor in spreekkamers of bij balies. Het alarm kan zeer discreet geactiveerd worden en de ontvanger van het alarm kan live meeluisteren met de situatie. De Cube is ook als oproepsysteem voor bijvoorbeeld BHV- en interventieteams te gebruiken.  Lees hier meer over de Secure Cube. 

SECURE XL

Onze Secure XL systemen zijn extra robuust en uitermate geschikt voor persoonsalarmering en man-down alarmering (omval en non movement detectie) in industriële omgevingen. Hier moet een apparaat bestand zijn tegen extreme temperaturen, vallen, stoten, stof en water. Ook kan een ATEX normering vereist zijn. De Pro-line van de TWIG-apparatuur die wij hiervoor inzetten beschikt over een extra luide luidspreker die tweeweg communicatie mogelijk maakt in een luidruchtige omgeving. De XL alleenwerker (loneworker) systemen kunnen worden voorzien van val- en bewegingsdetectie waardoor het welzijn van iedere alleenwerker geborgd is. De alarmmeldingen kunnen naar onze gecertificeerde alarmcentrale gestuurd worden, maar kunnen ook rechtstreeks binnenkomen bij het BHV-team of de beveiliging. Bovendien hebben ze een pagerfunctie waarbij tekstberichten op het display getoond kunnen worden. Ook bij deze systemen is plaatsbepaling zowel binnen als buiten mogelijk middels 2G en 3G en actieve en passieve beacons. Lees hier meer over de Secure XL.

Alarmeren-met-remote-button

TEAM ALARM

Met Team Alarm is het mogelijk om onderling collega’s of andere hulpverleners in de buurt te waarschuwen. Team Alarm is een perfecte en flexibele oplossing om onderling te alarmeren. We zien Team Alarm veel gebruikt worden in de zorg. Medische praktijken, begeleid wonen en maatschappelijke opvang zijn daar voorbeelden van. Daarnaast wordt Team Alarm veel toegepast in gemeentehuizen en andere overheidsgebouwen, in de industrie en in scholen. Een alarmbericht kan worden gemaakt door een druk op de knop, door de man-down sensor, of door een druk op de draadloze Remote Button die onopvallend onder balies en in spreek- en behandelkamers wordt geplaatst. Met dit systeem kan onder meer een paging (pieper) notificatie met een tekstbericht naar andere alarmknoppen worden gestuurd, kunnen spraakberichten worden verstuurd, en kan een koppeling worden gemaakt met de meeste BHV-oproepsystemen. Ook interne positiebepaling is uiteraard mogelijk. Lees hier meer over Team Alarm.

SIGNAL UNITS

Soms is het handig dat er een luide sirene afgaat in de fabriek of op kantoor als een collega dringend hulp nodig heeft. Speciaal daarvoor hebben wij onze serie Signal Units ontwikkeld. Ze zijn allemaal voorzien van een noodstroom accu en worden op afstand aangestuurd door ons alarmeringsplatform. De Signal Units zijn in meerdere uitvoeringen te bestellen. Daarbij is het volume van de sirene het belangrijkste verschil. Lees hier meer over de verschillende modellen.

Delen
Contact from circle

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.