BHV team verzamelt zich bij de BMC voor een overleg. Ze zijn gealarmeerd door Secure Connect.

Roep snel de juiste mensen op bij een incident

Secure Connect

Met ons geavanceerde oproepsysteem Secure Connect is het mogelijk om kritieke alarmen razendsnel te versturen naar de juiste hulpverleners. Secure Connect werkt op basis van intuïtieve scenario’s die online beheerd kunnen worden. De scenario’s kunnen dynamisch worden ingericht op basis van tijd, locatie en het soort melding. De manier waarop het alarm verstuurd wordt is volledig flexibel in te stellen. En de locatie van een alarm kan altijd heel nauwkeurig worden weergegeven. Zo weet je zeker dat  de juiste mensen altijd snel op de hoogte zijn van de aard en de locatie van een incident.

Het bepalen van de locatie

Bij een incident is het van groot belang dat de hulpverleners direct weten wat de locatie van het incident is. Locatiebepaling is een belangrijk onderdeel binnen het Secure Connect platform. We maken gebruik van geokaarten voor locaties die met GNSS of GPS worden bepaald maar het is ook mogelijk om eigen plattegronden te uploaden. Zelfs van meerdere verdiepingen. Het is bij een alarm vervolgens exact te zien waar in een pand het incident zich afspeelt. 

Het oproepen van hulpverleners

Alle alarmen die met Man-down Connect en BHV-Connect worden verstuurd kunnen met Secure Connect worden gedistribueerd. Iedere professionele situatie is anders. We kunnen de alarmoproepen en notificaties op vrijwel iedere denkbare manier versturen. Zo kan het alarm op iedere denkbare werkplek ontvangen worden.

Hoe kunnen we het alarm versturen?

  • Secure Connect App
  • Spraakbericht
  • Pagingoproep
  • Meldkamer portal
  • Alarmcentrale
  • Extern bhv-systeem
  • Sirene en zwaailamp
  • SMS bericht
  • E-mail

Oproep ontvangen met de Secure Connect App

Op plekken waar iedereen altijd een telefoon bij zich heeft kunnen de alarmmeldingen ontvangen worden in de mobiele Secure Connect app voor iOS en Android.

Beschikbaarheid van de ontvangers kan worden ingesteld op basis van aanwezigheid. Een oproep komt als kritieke melding binnen en overstijgt daarmee de stiltestand van de telefoon. In het scherm verschijnt direct de aard en de locatie van de melding en de gebruiker kan een melding eenvoudig accepteren of afwijzen. Als er gewerkt wordt met positiebepaling kan in de app een kaart geopend worden waarop de locatie van het incident, binnen of buiten, te zien is. Ook is het mogelijk om een incident af te melden of op te schalen vanuit de app en om berichten te versturen tussen de teamleden. We zitten niet stil met de ontwikkeling van de app dus informeer gerust bij onze adviseurs of de functie die jij zoekt er al in zit of er aan zit te komen. Zo wordt er nu hard gewerkt om spraak (portofonie) functionaliteiten toe te voegen aan de Secure Connect App.

Secure Connect App

Oproep ontvangen met de Secure Connect Meldkamer portal

Met de Secure Connect meldkamer portal kun je alarmmeldingen zien, opvolgen en beheren.
De Secure Connect meldkamer portal is een online browser applicatie. Op  je computer of tablet verschijnt iedere binnenkomende melding direct op het scherm. Ook klinkt er een geluidsignaal. Als je de melding aanklikt zie je de locatie van het incident en je ziet alle bendodigde gegevens om het alarm te kunnen opvolgen. Zo zie je alle relevante telefoonnummers, een opvolginstructie, de gegevens van de gebruiker of de omgeving van het alarm en je kunt notities maken over de manier waarop je het alarm heb afgehandeld. Onze meldkamer portal is zeer geschikt voor bijvoorbeeld ontvangstloges, de bemande receptie en security operation centers.

Spraakberichten
Ons alarmeringsplatform stuurt geautomatiseerd een spraakbericht naar een groep voorgeprogrammeerde telefoonnummers. De ontvangers krijgen tegelijkertijd een telefoonoproep en horen direct waar het incident is.

Alarm via spraakbericht op de telefoon

Pieperoproep
De Secure Cube en de Secure XL kunnen ook gebruikt worden als bhv pieper. De hulpverleners horen bij een alarm een luide pieptoon en zien de melding als tekstbericht op het scherm van hun alarmontvanger. Hiervoor kunnen ook de andere alarmknoppen binnen de organisatie worden gebruikt. Zo alarmeer je elkaar als team heel eenvoudig als er een incident is. Dit is ideaal als er ergens geen mobiele telefoons gebruikt mogen worden of in ATEX zones.

Pieper systeem bhv nieuw modern

Alarmcentrale
Deze oplossing wordt vaak gebruikt als er geen hulpverleners in de directe omgeving zijn doordat iemand op een afgelegen plek werkt, of nog alleen in het pand is na sluitingstijd. We hebben in Nederland, België en in Duitsland koppelingen met gecertificeerde alarmcentrales. Zij zijn 24/7 beschikbaar om op basis van de opvolginstructies van de klant altijd direct actie te ondernemen. Het doormelden naar de alarmcentrale kan tijdsafhankelijk ingesteld worden.  

Sirene en flitslamp
Soms is het niet nodig om individuele personen te waarschuwen, maar wil je een aantal personen in één keer bereiken. Dat kan met onze signal unit. Bij een alarm gaat de sirene loeien en de stroboscoop flitsen.

Sirene en zwaailamp alarm ontvangen signal unit

E-mail en SMS
Alle notificaties kunnen ook per e-mail of SMS verstuurd worden. Als het gaat om spoedeisende incidenten adviseren we deze kanalen niet te gebruiken. Notificaties ter informatie en niet spoedeisende meldingen kunnen overigens prima per e-mail of SMS verstuurd worden.

Secure Connect: Een betrouwbaar en flexibel oproepsysteem

Met al deze mogelijkheden voor het ontvangen en versturen van alarmmeldingen kunnen we voor vrijwel iedere organisatie een geschikt oproepsysteem bieden. Of het nou voor de BHV, de bedrijfsbrandweer, de technische dienst, het interventieteam of het crisisteam is. Je hebt altijd de zekerheid van alarmering.

 We monitoren onze systemen continu op beschikbaarheid. En als het gaat om advies, configuratie en support nemen wij onze klanten zo veel mogelijk werk uit handen. Ons supportteam is 24/7 bereikbaar.

Delen
Persoonsalarmering waar je altijd op kunt vertrouwen!
Michael
Contact from circle

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.