monteur

Veilig alleen op pad met een mobiele GPS alarmknop

Dagelijks maar ook ’s nachts werken landelijk honderden service- en storingsmonteurs door het hele land. Ze zijn veelal alleen op weg en zijn vaak zeer welkom bij hun klanten. Toch kan de sfeer soms plotseling flink omslaan als niet direct de verwachte hulp geboden kan worden of als hulp duurder blijkt uit te pakken dan verwacht. Door uitgerust te zijn met een GPS alarmknop is het in die gevallen altijd veilig om te weten dat hulp nabij kan zijn en dat iemand meeluistert met uw situatie.

 

Speciaal voor professionals die voor hun werk huisbezoeken afleggen hebben wij de Huisbezoek App ontwikkeld. Met deze app bent u altijd te vinden na een noodoproep. Niet alleen tot de voordeur, maar zelfs daar achter.

 

Back-up in uw zak

Veel ‘alleenwerkers’ voelen zich veiliger met een noodknop. Denk bijvoorbeeld aan beroepen waarbij de kans groot is dat de gemoederen escaleren zoals bij controleurs, deurwaarders, toezichthouders, beveiligers en zorgmedewerkers. Maar ook mensen die door hun werk een kans lopen om overvallen of gegijzeld te worden zijn gebaat bij een mobiele alarmknop. De mobiele alarmknop is kortweg een belangrijk instrument voor iedereen die zich zakelijk of privé wel eens onveilig voelt en dan snel hulp nodig heeft.