reclassering

Altijd alarm kunnen slaan voelt wel zo veilig

Leerplichtambtenaren, jeugdzorgmedewerkers, belastinginspecteurs, werkconsulenten, reclasseringsambtenaren, woningbouwmedewerkers en noem zo maar op. Allemaal komen ze regelmatig met mensen in aanraking die een andere kijk op de wereld hebben dan zijzelf. De kans dat ze te maken krijgen met lichamelijk geweld of gijzeling is aanwezig en in die gevallen is het vaak niet mogelijk om de mobiele telefoon te pakken, de alarmcentrale te bellen, uit te leggen waar u zich bevind en wat de situatie is. De GPS noodknop lost dit probleem in een seconde voor u op zodat u zich kunt verdedigen en de situatie kunt bekoelen terwijl de hulpdiensten al aanrijdend zijn.

 

Exacte locatie en cliëntgegevens bij ons bekend

Speciaal voor professionals die voor hun werk huisbezoeken afleggen hebben wij de Huisbezoek App ontwikkeld. Met deze app bent u altijd te vinden na een noodoproep. Niet alleen tot de voordeur, maar zelfs daar achter.

 

Alleen of met z’n tweeën, een noodknop draagt altijd bij aan de veiligheid

Veel ‘alleenwerkers’ voelen zich veiliger met een noodknop. Denk bijvoorbeeld aan beroepen waarbij de kans groot is dat de gemoederen escaleren zoals bij controleurs, deurwaarders, toezichthouders, beveiligers en zorgmedewerkers. Maar ook mensen die door hun werk een kans lopen om overvallen of gegijzeld te worden zijn gebaat bij een mobiele alarmknop. De mobiele alarmknop is kortweg een belangrijk instrument voor iedereen die zich zakelijk of privé wel eens onveilig voelt en dan snel hulp nodig heeft.