Twig Protector One

Betrouwbare alleenwerkers-alarmering tijdens incidenten op de werkvloer.

Secure XL, robuuste en nauwkeurige man-down alarmering voor iedere omgeving

Onze Secure XL-systemen bestaan uit zeer robuuste en betrouwbare alarmknoppen voor alleenwerkers.  Deze zijn uitermate geschikt om te gebruiken in omgevingen met ‘ruwe’ omstandigheden zoals veel stof, hard geluid, vocht of explosieve materialen (ATEX).

Met één druk op de knop of met de geïntegreerde man-down detectie op basis van bewegings- of kanteldetectie kan een medewerker eenvoudig alarm slaan. De melding kan doorgestuurd worden naar een 24/7 bemande alarmcentrale of intern naar collega’s en/of het BHV-team. De ontvanger van het alarm heeft onmiddellijk inzicht in de locatie en kan desgewenst live meeluisteren met de situatie en spreken tegen de melder. 

De Secure XL is voorzien van een duidelijk leesbaar lcd-display waarop tekstberichten kunnen worden getoond. Hierdoor is dit systeem ook als onderling piepersysteem in te richten.

Samen met Weltronic Signalering hebben we de Signal Unit ontwikkeld. Dit is een robuuste kast met een ingebouwde sirene en zeer felle blauw/oranje flitslamp. Deze signaalkast kan vanuit ons platform automatisch worden ingeschakeld bij een alarm. Hierdoor is het in een lawaaierige omgeving voor medewerkers direct duidelijk dat iemand hulp nodig heeft.

remote-signal-unit-secure2go

De apparaten maken voor de locatiebepaling buiten gebruik van de nieuwste GNSS(GPS)-techniek. Intern in panden kan gewerkt worden met actieve of passieve beacons.

Een  PZI-systeem (personen zoekinstallatie) is bedoeld om eenvoudig hulp in te kunnen roepen tijdens incidenten op de werkvloer. De  Secure XL systemen geven een goede invulling aan de RI&E van bedrijven als het gaat om alleenwerken en werken op hoogte, met gevaarlijke stoffen en met machines. Denk hierbij aan bedrijven in de (olie)industrie, werkplaatsen, magazijnen maar ook weg- en waterbeheerders. 

De Secure XL is standaard voorzien van een multinetwerk simkaart waardoor je vrijwel overal en altijd bereik hebt. Alle apparaten zijn shockproof en waterdicht (IP67) en kunnen ook in een ATEX klasse 2 uitvoering worden besteld. Integratie met bestaande ontruimings- en BHV-systemen is mogelijk.  

Delen
Vragen? Thijs helpt je graag verder!
Contact from circle

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.