OPROEP: Agressie of geweld meegemaakt?

Maak agressie en geweld bespreekbaar

Hebt u ook iets meegemaakt op het gebied van agressie, geweld of bedreiging tijdens uw werk? Wilt u die ingrijpende ervaring delen, al dan niet anoniem? Onze redactie hoort graag wat u hebt meegemaakt en zal dat samen met u zo puur mogelijk weergeven in een blog.

Een baan waarbij je een publieke taak vervult is niet zelden zonder gevaar. Natuurlijk bent u daar tot op zekere hoogte op voorbereid door training, ervaring en professionaliteit. 1 op de 3 werknemers krijgt vroeg of laat toch te maken met agressie of geweld van derden. In de blog-reeks ‘Onveilige Publieke Taak’ vertellen betrokkenen hun verhaal. Wat is ze overkomen en welke impact had dat op hen en op hun omgeving? De verhalen zijn stuk voor stuk herkenbaar voor collega’s uit dezelfde sector, ze dragen bij aan het bespreekbaar maken van angsten en ze kweken begrip in de maatschappij. Het is namelijk nogal wat om je onveilig te moeten voelen tijdens je werk…

 

De verhalen kunnen voor uw vakcollega’s dienen ter herkenning, voor werkgevers om in te zien hoeveel impact agressie en geweld heeft op werknemers en alle andere lezers hopen we in te laten zien hoe groot en hoe vervelend dit maatschappelijke probleem is. Laten we het bespreekbaar maken en samen zoeken naar de beste oplossingen. Secure2Go praat en denkt graag met u mee.

 

Kom in contact met onze redactie en stuur een mail naar redactie@secure2go.nl.