Slimme alarmering voor mensen in risicovolle en kwetsbare situaties.

Snel hulp bij agressie, bedreiging of incidenten op de werkvloer

De alarmering van Secure2Go is er voor mensen die snel hulp moeten kunnen inroepen. Bijvoorbeeld bij een incident tijdens het werk of als ze bedreigd worden. Dan is het verstandig om te kiezen voor een oplossing die je met één druk op de knop kunt bedienen. Een betrouwbare alarmknop draagt in grote mate bij aan de veiligheid en het veiligheidsgevoel.

Onopvallende alarmering bij agressie

Betrouwbare alarmering bij agressie en geweld

Meer dan 2 miljoen mensen hebben tijdens hun werk te maken met agressie, geweld of intimidatie . In die situaties wil je snel hulp krijgen. Met de agressiealarmering van Secure2Go is dat mogelijk. Hulp van collega’s of van de politie. Door onze ruime ervaring en de mogelijkheid om maatwerk te leveren heeft Secure2Go voor vrijwel iedere situatie een geschikte oplossing. Denk bijvoorbeeld aan spreekkamers, huisbezoeken en ontvangstruimten. Hier lees je meer informatie over onze agressiealarmering.

Robuuste alarmering voor alleenwerkers

Mandown alarmering voor alleenwerkers zorgt voor snelle en effectieve alarmering bij een arbeidsongeval of gezondheidsincident op de werkvloer. Zo stijgt de veiligheid en wordt gedegen invulling gegeven aan de RI&E van de organisatie. De oplossingen die we hiervoor hebben zijn robuust, betrouwbaar en zeer flexibel. Bovendien is ons systeem in veel gevallen te koppelen aan bestaande BHV-oproepsystemen. We zorgen voor een snelle implementatie met heldere instructiematerialen. Alle systemen eenvoudig te bedienen en zijn vrijwel onderhoudsvrij. Hier lees je alle ins- en outs over onze alarmering voor alleenwerkers.

Snel de politie alarmeren bij bedreiging

Het komt helaas regelmatig voor dat mensen worden bedreigd. Dat kan in de privésfeer gebeuren maar het kan ook werk gerelateerd zijn. Het is fijn om snel hulp van de politie in te kunnen roepen als iemand plotseling oog- in oog staat met de bedreiger. Daar is onze mobiele persoonsalarmering uitermate geschikt voor. We ondersteunen hier al veel (overheids)organisaties en brancheverenigingen mee. We zorgen voor razendsnelle levering van alarmknoppen voor bedreigde personen en huiselijk geweld. Deze alarmeringsoplossing is 24/7 op afroep verkrijgbaar voor partners.

Delen
Persoonsalarmering waar je altijd op kunt vertrouwen!
Sjoerd
Contact from circle

Vraag een offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je gegevens worden via een beveiligde SSL verbinding verstuurd
en niet opgeslagen in deze website.