Webinar

Nieuwe webinars over alarmering voor medewerkers

Een goed werkend alarmsysteem voor medewerkers zoals man-down en/of BHV-alarmering levert een grote bijdrage aan het welzijn van het personeel. Zowel de veiligheid als het veiligheidsgevoel wordt sterk vergroot. Met een snelle maar discrete druk op de alarmknop of door alarmering via de man-down detectie kan er direct hulp ingeschakeld worden tijdens een incident. Zo is een medewerker ‘nooit alleen’.

Ons alarmsysteem kan zowel binnen in gebouwen als rondom het gebouw en zelfs onderweg gebruikt worden. Als werknemers tijdens het werk in gevaar kunnen komen, is het belangrijk dat zij kunnen terugvallen op een betrouwbaar en discreet alarmsysteem. In de webinars ‘Kennismaking man-down en BHV-alarmering’ en ‘Kennismaking alarmering voor medewerkers onderweg’ vertellen onze adviseurs meer over de oplossingen die er zijn, hoe het systeem werkt en de manier waarop onze oplossingen bij verschillende organisaties succesvol in de praktijk worden toegepast.

Volg kosteloos en geheel vrijblijvend onze webinars
Wil je graag meer weten over man-down alarmering binnen de muren of hekken van het bedrijf, met interne positiebepaling en onderlinge opvolging door de BHV? Kies dan het webinar ‘Kennismaking man-down en BHV-alarmering’.

Wil je graag meer weten over alarmering voor medewerkers die voor hun werkzaamheden onderweg zijn en klanten/cliënten bezoeken? En waarbij GPS-positiebepaling en de rol van de alarmcentrale en de hulpdiensten aan bod komen? Kies dan voor het webinar ‘Kennismaking alarmering voor medewerkers onderweg’.

Regelmatig voegen we nieuwe data toe, dus als je de eerstvolgende data niet beschikbaar bent kun je je op een later tijdstip alsnog inschrijven. Heb je meer interesse in een persoonlijke kennismaking of demonstratie, neem dan contact met ons op of maak direct online een afspraak met onze adviseur.