Discreet alarmeren op de werkvloer

Discreet alarm

Als de werknemers binnen jouw organisatie geconfronteerd kunnen worden met agressie, bedreiging of zij een verhoogd risico lopen op een arbeidsongeval, dan wil je dat zij discreet kunnen alarmeren Ook wanneer je binnen jouw organisatie alleenwerkers in dienst hebt, dan is een alarmsysteem van grote waarde. Als er zich een onveilige situatie voordoet, dan moeten zij kunnen rekenen op hulp van collega’s uit de directe omgeving. Secure2Go biedt voor vrijwel iedere situatie een geschikte en passende oplossing. Zo sta je er nooit écht alleen voor en kan er altijd hulp worden ingeroepen als dit nodig is.

Agressiealarmering vergroot de veiligheid van de werknemers binnen jouw organisatie

De agressiealarmering van Secure2Go draagt zichtbaar bij aan de veiligheid en het veiligheidsgevoel van de medewerkers binnen jouw organisatie. Het alarmsysteem is robuust en simpel in gebruik zowel binnen, als buiten de muren van jouw organisatie.  Je alarmeert heel eenvoudig en razendsnel collega’s of de politie.

Mobiele agressiealarmering voor de professional die ambulant werkt

Professionals die werkzaam zijn in het publieke domein of veel op huisbezoek gaan, kunnen met de Secure Cube snel en discreet assistentie inroepen. Zij kunnen gebruik maken van het Pro connect pakket dat wij aanbieden.

Onze draagbare alarmknop is standaard voorzien van GPS positiebepaling en staan in rechtstreeks contact met de alarmcentrale. Na een korte druk op de knop luistert binnen 30 seconden een ervaren centralist mee met de situatie via het apparaat. De actuele locatie wordt meegezonden met de melding en daarna continue geüpdatet. Als de centralist hoort dat er hulp nodig is, wordt via een directe lijn met de juiste politiemeldkamer contact gelegd. De exacte locatie wordt ook direct meegegeven en de politie zal met hoge prioriteit naar de juiste locatie komen. Vanaf het moment dat de melding bij de politie binnenkomt, luisteren zij live mee.

Interne agressie alarmeren binnen jouw organisatie

Als je binnen de muren van de organisatie werkzaam bent, dan kan je ook worden geconfronteerd met agressie of geweld. Als je bijvoorbeeld bezoekers ontvangt, kan je ook plotseling geconfronteerd worden met grensoverschrijdend gedrag. Denk aan escalaties bij de receptie, in spreekkamers of in behandelruimtes. Het Team Connect pakket dat Secure2Go aanbiedt, voor onderlinge alarmering kan heel eenvoudig de juiste hulp van collega’s, een interventieteam of de beveiliging worden ingeroepen. Discreet alarmeren kan ook binnen de muren van jouw organisatie.

De Man Down alarmering

De medewerkers die buiten het zicht en gehoorafstand van collega’s werken binnen de muren van jouw organisatie, worden ook wel alleenwerkers genoemd. De hoogwaardige man-down alarmering van Secure2Go zorgt ervoor dat deze professionals snel hulp kunnen krijgen bij een arbeidsongeval of acute gezondheidsklachten. De hardware die wij hiervoor inzetten is compact, robuust en eenvoudig te bedienen. Zo kunnen alleenwerkers binnen jouw organisatie met 1 druk op de knop hulp inroepen. Het kan gebeuren dat de medewerker het alarm niet meer zelf kan activeren. De nauwkeurige kantel- en bewegingsdetectie verstuurt dan automatisch een alarmmelding. Onze man-down alarmering wordt geleverd met een multinetwerk simkaart, aansluiting op ons alarmeringsplatform, alarmdoormelding en 24/7 persoonlijke support. Bekijk hier uitgebreid de mogelijkheden van Man-Down alarmering.

Is discreet alarmeren voor jouw organisatie ook een meerwaarde?

Zoals je hebt gelezen, zijn er heel veel mogelijkheden om de veiligheid van professionals van jou te vergroten. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat Secure2Go voor jouw organisatie of afdeling kan betekenen. Wij denken graag met je mee om tot een passende oplossing te komen, om zo discreet te kunnen alarmeren en de veiligheid te vergroten.

Ook stellen wij onze whitepaper gratis beschikbaar. Hierin staan veel nuttige informatie en inzichten om tot een weloverwogen beslissing te komen.

Vraag informatie aan:

Wil je meer informatie? Of wil je een vrijblijvende afspraak maken met onze adviseurs? Vul het formulier in en je ontvangt z.s.m. een reactie van ons.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Inhoudsopgave