Wat is een overvaltraining?

Zorg voor een goed en betrouwbaar overvalalarm

Onze alarmknoppen worden regelmatig door klanten ingezet als overvalknop. Onder de balie in een winkel of tankstation maar ook gedragen aan de riem in winkels of horecagelegenheden. Een overval heeft namelijk zo enorm veel impact op mensen dat het bellen van 112 al lastig kan zijn. Een korte druk op een gecertificeerde alarmknop is dan een goede, betrouwbare en laagdrempelige oplossing.

Geef medewerkers een overvaltraining

Niet alleen het alarmsysteem moet goed op orde zijn. De medewerkers moeten ook weten wat er van ze wordt verwacht tijdens een overval. Hoe moeten ze handelen? Waar moeten ze op letten? Wat moeten ze vooral wel, en vooral niet doen?

Bij wie kan ik terecht voor een overvaltraining?

Onderstaande aanbieders zijn gespecialiseerd in het geven van dergelijke trainingen. Het gebruik van een overvalknop, of een paniekknop is altijd een onderdeel van deze training. Neem gerust eens contact met ze op als je jouw personeel goed wil voorbereiden op een overval.

Meer informatie over overvaltraining?

Wilt u meer informatie over een overvaltraining of direct contact met ons om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vraag dan meer informatie aan en dan zullen wij contact met u opnemen. 

Icon-1
shape

vraag
 een offerte aan

Icon-2
shape
vraag informatie aan
shape
download onze brochure
shape
download onze whitepaper

Vraag informatie aan:

Wil je meer informatie? Of wil je een vrijblijvende afspraak maken met onze adviseurs? Vul het formulier in en je ontvangt z.s.m. een reactie van ons.
Vorige Wat is agressietraining?
Volgende Wat is mobiel alleenwerken?
Inhoudsopgave