Hoe vergroot ik de veiligheid van onze (milieu)inspecteurs?

Hoe vergroot ik de veiligheid van onze (milieu)inspecteurs?

Agressie, geweld en bedreiging tijdens het werk. Dat nemen wij altijd heel serieus!

 

  • Sla 24/7, overal met één druk op de knop onopgemerkt alarm;
  • Een eenvoudig te bedienen noodknop;
  • Sta direct in contact met een getrainde centralist die meeluistert met de situatie;
  • Slimme draagbare techniek voor exacte positiebepaling, ook achter de voordeur;
  • Snelle en effectieve opvolging door de officiële hulpdiensten;
  • Een kwalitatief hoogwaardig en compleet all-in systeem.

 

Dat is het gecertificeerde mobiele alarmeringssysteem van Secure2Go! 

Ideaal voor medewerkers van omgevingsdiensten!

 

 

Agressie en geweld

Een inspectiebezoek, een geluidsmeting, handhaving in het buitengebied of een piketmelding voor de klachtenlijn. Dit zijn allemaal werkzaamheden in een ongecontroleerde omgeving; het publieke domein. Omdat je niet exact weet wie je tegen komt  loopt praktisch iedereen die dit werk doet de kans om geconfronteerd te worden met agressie, geweld of bedreiging door derden.

 

Onopgemerkt alarm slaan

Voor de veiligheid en het veiligheidsgevoel van deze medewerkers die veelal alleen werken (lone-worker) is het belangrijk dat ze in dergelijke situaties altijd eenvoudig en onopgemerkt alarm kunnen slaan. Daarna moeten ze natuurlijk verzekerd zijn van snelle hulp.

 

In het geval van verbale bedreigingen kan het waardevol zijn om daar achteraf bewijs van te hebben. Dat kan doormiddel van de meeluisterverbinding die automatisch geopend en opgenomen wordt bij een alarm.

 

Veilig op bedrijfsbezoek

Met een unieke tool heeft Secure2Go een alarmeringsoplossing voor inspecteurs en handhavers die bij bedrijven en particulieren achter de voordeur komen. Zo kan hulp ook tijdens een bezoek direct naar het juiste adres gestuurd worden.

 

Betrouwbaar en beproefd

Inmiddels maken al veel omgevingsdiensten, gemeenten en andere overheidsinstanties gebruik van onze oplossingen. Secure2Go werkt zeer nauw samen met de nationale politie, is ISO9001 gecertificeerd en onze systemen voldoen aan het strenge Kiwa kwaliteitskeurmerk ‘Mobiele beveiliging van personen’.

 

Persoonlijk advies

We informeren u graag persoonlijk over deze betrouwbare en effectieve oplossing die werkelijk bijdraagt aan de veiligheid en het veiligheidsgevoel van uw collega’s. Maak daarom een vrijblijvende afspraak met één van onze specialisten. Download hier alvast onze brochure.

 

Whitepaper

In de gratis whitepaper leest u waar u op kunt letten bij het selecteren van een betrouwbaar mobiel alarmsysteem. Met de bijgeleverde checklist is het eenvoudig om verschillende systemen met elkaar te vergelijken.

Bekijk hier in twee minuten hoe het werkt

Download de whitepaper
Download de brochure
Bel met onze adviseur

Download de whitepaper

026 82 00 263